29. července 2011 • 22:16

Hloušek (znovu) do Slavie. Na roční hostování z Jablonce

Autor: kub, bke
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Aspoň jedna dobrá zpráva pro fanoušky Slavie, kteří museli skousnout na úvod ligové soutěže trpkou porážku od Bohemians 1905. Jejich klub posílí reprezentační záložník Adam Hloušek. Informaci potvrdil v přímém přenosu TV Nova slávistický kouč Michal Petrouš.



Je to už trochu legrační záležitost. Adam Hloušek pendluje mezi Jabloncem a Slavií jako jo-jo. Teď tedy bude chvíli jeho domovem Eden, kam přichází na roční hostování.

„Je to Adam. Hloušek,“ odpověděl na otázku televizního reportéra pídícího se po jménu očekávané posily Michal Petrouš. Kouč Slavie tak učinil bezprostředně po prohře 0:2.

Adam Hloušek se vrací z Jablonce do Slavie na roční hostování Adam Hloušek se vrací z Jablonce do Slavie na roční hostováníFoto Barbora Reichová (Sport)


Hloušek přestoupil do Slavie už v roce 2009 za částku přesahující dvacet milionů korun. V červenobílém dresu se vypracoval do reprezentace, ale také si vážně poranil koleno. Když Slavia v minulé sezoně finančně strádala, vykoupil Hlouškova přestupová práva jablonecký majitel Miroslav Pelta zpět a v zimě ho poslal na hostování do Kaiserslauternu.

Německý klub však na levého záložníka neuplatnil opci, a tak se Hloušek v létě stal oficiálně opět hráčem Jablonce s tím, že brzy odejde do zahraničí. Žádná nabídka se však neobjevila, a tak se stal opět slávistou.

"Návrat do Slavie pro mě hodně znamená. Určitě se čekalo, že odejdu spíše do zahraničí, ale Slavia byla velmi konkrétní a její zájem mě potěšil. Chci zpátky nastartovat to, co začalo už na jaře, chci se ještě víc zlepšit a hlavně Slavii pomoci," řekl novinářům Hloušek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud