29. října 2011 • 09:21

Sňozík se pustil do spoluhráče Šumského: Na dospělý fotbal nemáš!

Autor: ČTK, pj, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Získali bod, ale bylo to málo. Radek Sňozík (36), brankář Bohemians 1905, neskrýval svou nespokojenost po remíze 1:1 s Olomoucí. Po utkání se dokonce ostře pustil do 17letého spoluhráče Nicolase Šumského, považovaného za obrovský talent. „Je to argentinský Maradona, který na dospělý nemá,“ prohlásil.



„Jsem nespokojený. Nechali jsme si dát gól na 1:1 jako malí kluci v poslední minutě prvního poločasu. Máme míč pětkrát na jejich půlce, kopeme roh, a dostaneme z toho gól. Vzhledem k tomu jsem zklamaný,“ řekl novinářům Sňozík.

Nejvíce to schytal Nicolas Šumský, s nímž neměl gólman „klokanů“ žádné slitování.

„Řežeme to, co to dá, někdy se daří víc, někdy míň. Nejsme Real Madrid, abychom to doma kosili. A taky nemáme v mužstvu šest Brazilců, ale jen jednoho argentinského Maradonu, mladíčka Šumského, který prostě na dospělý fotbal nemá,“ zahlásil Sňozík.

A prakticky potvrdil to, o čem se od začátku sezony šuškalo. Že kabina Bohemky nadějného Šumského kvůli velkému sebevědomí příliš nepřijala.

I to může být jeden z důvodů, proč Bohemians ztratili pohodu ze začátku sezony, kdy figurovali na druhém místě tabulky. Doma počtvrté za sebou jen remizovali.

„My hrajeme furt stejně. Kádrem a rozpočtem jsme vyletěli někam, kam nepatříme. Těžko patříme na druhé místo tabulky. Určitě to ale není tak koukatelné jako ze začátku sezony,“ poznamenal Sňozík.

I ten bod nakonec může vypadat pro Bohemku jako zlatý, neboť ji Olomouc celou druhou půli přehrávala. Sňozík navíc svůj tým v závěru výrazně podržel, když vyškrábl těsně před brankovou čárou nebezpečnou hlavičku střídajícího Zdeňka Klesnila.

„Myslím, že to byl od hostujícího trenéra Psotky dobrý tah. Poslal na roh basketbalistu, ten se prosadil k hlavičce. Zaplaťpánbůh, že jsem to chytil a neskočilo to gólem,“ oddychl si Sňozík.

"Klokani" alespoň protáhli neporazitelnost před svými fanoušky už na dvanáct utkání.

Vstoupit do diskuse
3

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud