9. prosince 2011 • 20:26

Hřebík vybírá spolupracovníky, prý chtěl Jílka a Novotného

Autor: kub, lbc
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příchod Jaroslava Hřebíka do fotbalové Sparty je už dnes považován za hotovou věc. Otázkou ale zůstává, koho si dvaapadesátiletý kouč vybere za své spolupracovníky. Na pozice asistentů u prvního mužstva údajně uvažoval o Václavu Jílkovi a sparťanské ikoně Jiřím Novotném. Jejich angažování je ale podle informací iSport.cz nepravděpodobné.



Podle Sport.cz je o složení realizačního týmu rozhodnuto - hlavním trenérem zůstane Martin Hašek, jeho asistenty budou právě Jílek a Novotný. Tak jednoduché ale řešení nejspíš nakonec nebude...

Václav Jílek zažil s Hřebíkem úspěchy u reprezentační devatenáctky a pokračování jejich spolupráce by tak bylo logickou volbou. Jílek se ale dnes stal asistentem v Olomouci a ta se jeho služeb nejspíš nebude chtít vzdát.


"Pan Jílek má u nás smlouvu, aktuálně byl jmenován asistentem nového kouče Uličného, takže jeho odchod je velmi nepravděpodobný," řekl pro iSport.cz šéf Sigmy Josef Lébr.

Nejasná je i situace kolem Jiřího Novotného. Ten je ve Spartě klubovou legendou, v rudém dresu vybojoval celkem čtrnáct mistrovských titulů, o současném zájmu svého srdečního klubu ale prý zatím neví.

"Do dnešního dne s Jirkou nikdo nemluvil, Sparta bude s vytipovanými kandidáty jednat příští týden, jeho jméno na Letné každopádně padlo," prohlásil opatrně hráčský agent Martin Říha.

Nedořešená situace ve Spartě přitahuje i divočejší spekulace. V pátek se například objevily zvěsti, že Hřebík o místo ve Spartě nakonec nestojí a na post by mohl nastoupit Ivan Hašek. Zdroje iSport.cz ale říkají, že jde o nesmysl.

Luděk Zelenka a Jiří Novotný. Bývalé hvězdy české ligy nyní válí za Všenory
Luděk Zelenka a Jiří Novotný. Bývalé hvězdy české ligy nyní válí za Všenory

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud