30. prosince 2011 • 10:14

Wágner míří do Plzně! Ladíme už jen detaily, potvrzuje Starka

Autor: pj, tov, kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Příbram s největší pravděpodobností přijde o svůj útočný klenot: Tomáš Wágner má namířeno do mistrovské Plzně! Podle informací iSport.cz oba kluby již našly společnou řeč.



„Včera jsme jednali se zástupci Plzně a přiblížili se k dohodě. Takže se už dolaďují jen detaily,“ řekl pro iSport.cz příbramský boss Jaroslav Starka.

Informaci potvrzuje také hráčův agent. Nicméně dodává, že mezi kluby zůstává jistá mezera. „A spousta neznámých, které je potřeba doladit. Podpis smlouvy rozhodně není otázka dneška, zítřka ani pondělka," řekl agent Ondrej Chovanec.

Tak či tak, vše směřuje k tomu, že Wágner do Plzně opravdu přestoupí. Otázkou je, zda oblékne červeno-modrý dres už na jaře. Příbram totiž chce, aby u ní Wágner na jaře hostoval.

„Chceme to zkusit dotáhnout na co nejvyšší příčky. Vzhledem k tomu, že nás čeká osm zápasů doma, tak chceme tuto šanci využít. Proto bychom na jaře chtěli mít Wágnera ve svém týmu,“  řekl ředitel klubu Petr Větrovský.

I to bude předmětem dalších jednání.

Příbramský Tomáš WágnerFoto Jaroslav Legner (Sport)

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud