2. ledna 2012 • 13:05

České Budějovice budou zkoušet bývalého útočníka Slavie Naumova

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kairinenova ruka? Penalta v pořádku. Olomoucký gól nepadl z ofsajdu, říká KR
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Českých Budějovic hledají na začátku zimní přípravy posily do útoku. Ofenzivní formaci by mohl vyztužit Makedonec Riste Naumov, který naposledy působil v pražské Slavii. Na jih Čech přichází na zkoušku. Dynamo také jedná s druholigovým Ústím nad Labem o hostování dalšího útočníka Richarda Veverky.



Naumov přišel do Slavie v létě 2009 jako velká posila ze Žižkova, v červenobílém dresu se ale příliš neprosadil. Předloni v březnu totiž utrpěl těžkou zlomeninu nohy a od té doby se v lize neobjevil. Na konci minulé sezony v Edenu skončil.

Do přípravy Českých Budějovic naskočil také mladý brankář Chelsea Matej Delač. Chorvatský gólman, kterého Dynamu doporučil Petr Čech, na jihu Čech hostoval už na podzim a oba kluby během zimy jednaly o jeho setrvání.

Hostování prodloužil i Petr Javorek a Jihočeši usilují také o to, aby v jejich kádru zůstal záložník Filip Rýdel. Jeho hostování z Plzně vyprší v polovině ledna. Přípravu s Dynamem naopak nezahájil ruský záložník Grigorij Čirkin, který je momentálně na testech v Novosibirsku.

V souvislosti s Českými Budějovicemi se v posledních dnech hovořilo především o stoperovi Tomáši Řepkovi. Zkušený zadák skončil v pražské Spartě a v kariéře by prý mohl pokračovat právě na jihu Čech. Dynamo ale zatím údajně s Řepkou vůbec nejednalo.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud