Pavel Kalouš
3. ledna 2012 • 08:29

Plzeň láká Řepku. Čeká se na rozhodnutí kouče Pavla Vrby

Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě před týdnem to vypadalo jako sci-fi, jenže teď je všechno jinak. Plzeň oficiálně projevila zájem o Tomáše Řepku! Čeká se jen na to, jestli dnes překvapivému scénáři dá zelenou kouč Pavel Vrba. „Ano, Řepka je mezi jmény, o kterých mluvíme,“ potvrzuje manažer Plzně Adolf Šádek.



Pro jedny je to katastrofa, pro jiné paradoxně nová naděje. Odhalený doping stopera Davida Bystroně dostal Plzeň do prekérní situace, odstavenému Tomáši Řepkovi naopak otevřel cestu k nečekané budoucnosti.

Sparťanská ikona se dost možná bude stěhovat na západ Čech! Bláznivé? Nereálné? Ale kdepak. Plzeň o Řepku skutečně stojí a osmatřicetiletého veterána láká do Štruncových sadů.

„Pokud nebude smět Bystroň hrát, moc možností, jak tu situaci řešit, nemáme. Nezastírám, že Řepka je jedno z jmen, které u nás padlo,“ potvrzuje generální manažer Plzně Adolf Šádek. „Jestliže se s tím ztotožní i trenér, je to skutečně jedno z možných řešení,“ dodává.

Šádek už osobně mluvil s Řepkou i jeho agentem Pavlem Paskou, který se kvůli nečekanému zájmu předčasně vrátil z dovolené. „O Plzni přemýšlíme,“ neskrývá Paska, podle kterého má Řepka víc nabídek. „Jsou to tři kluby. Možná přibude čtvrtý,“ říká tajemně.

Ze hry už každopádně vypadly České Budějovice, které jako jediný prvoligový klub v polovině prosince v anketě deníku Sport projevily o drsného stopera zájem. Do čela zájemců se naopak překvapivě vyšvihla Plzeň.

Řepka si počínal s jistotou
Řepka si počínal s jistotou

Včera se deníku Sport nepodařilo Řepku kontaktovat, v sobotu po silvestrovském derby se však k přesunu do Plzně odmítavě rozhodně nestavěl. „Já si dovedu představit spoustu věcí. Ale teď je Silvestr, ještě tak dva dny si dám pohov a pak to začnu řešit,“ říkal.

Velkou šanci dává dohodě s Plzní ostatně i Paska. „Když bude chtít Plzeň Řepku na přestup a vyvine maximální úsilí, může se to podařit. Tomáš je fit. Chce hrát, tak bude hrát,“ prohlašuje sebevědomě agent.

VÍCE NA TÉMA TOMÁŠ ŘEPKA  A PLZEŇ, ČTĚTE V DNEŠNÍM DENÍKU SPORT.

Vstoupit do diskuse
3

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud