Karel Häring
5. února 2012 • 05:00

Show po tréninku. Masér závodil s trenérem Sparty a hráči se bavili

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO PŘÍMO ZE ŠPANĚLSKA | Hodně veselý závěr měl konec jediného sobotního tréninku fotbalistů pražské Sparty na soustředění v Montecastillu. Václav Jílek, druhý trenér letenského týmu, si to rozdal ve sprintu s masérem Petrem Práškem, kterému všichni přezdívají „Prach“.



Ten je podsaditější postavy, a proto dostal „fóra“. I když trochu ulil start, vyrazil rychle směrem k půlící čáře a Jílkovi nedal šanci.

Kromě toho, že většinu přítomných „Prach“ překvapil svou rychlostí, potěšil i hráče, kteří na něj vsadili (stovku). Hlavním gratulantem byl Erich Brabec.

Jediným závodem to však neskončilo. „Jestli seš frajer, tak dáš odvetu od vápna k vápnu,“ navrhl Jílek. Masér, který v chladném a větrném dopoledni závodil bez trička, souhlasil.

Znovu dostal náskok a znovu se držel skvěle. A pětatřicetiletý trenér musel hodně zabrat, aby ho dohnal. Nakonec o malý kousek vyhrál...

Oba si pak vysloužili potlesk hráčů.

Spaťanský závod ve sprintu.
Video se připravuje ...

Spaťanský závod ve sprintu.
Spaťanský závod ve sprintu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud