19. února 2012 • 14:35

Faulovaný sparťan Krejčí má štěstí, vyšetření vyloučilo zlomeninu nohy

Autor: jon, kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brutální faul Václava Ondřejky na sparťanského záložníka Ladislava Krejčího pro devatenáctiletého hráče dopadl dobře. Vyšetření vyloučilo zlomeninu nohy, délku léčby nyní nelze přesně odhadnout. Sparta to uvedla na klubovém twitteru.



Zákrok, ze kterého mrazilo. V sobotním duelu fotbalové Gambrinus ligy Sparty se Slováckem (1:0) Václav Ondřejka ošklivě fauloval Ladislava Krejčího. Sparťanský záložník musel střídat. Ondřejka byl za faul vyloučen.

„To byl zákrok na stojnou nohu, je to pro mě trestný čin. Nechápu to," zlobil se po utkání sparťanský kouč Hašek. "Uvědomuju, co jsem provedl. Vůbec jsem ho trefil nechtěl, bylo to hodně špatně," omlouval se útočník Slovácka.

Následná lékařská prohlídka ukázala, že Krejčí naštěstí nemá zlomenou nohu. "Vyšetření vyloučilo zlomeninu nohy Ládi Krejčího po včerejším brutálním faulu Ondřejky. Délka léčby nyní nelze určit," uvedla v neděli na svém twitteru Sparta.

Krejčí úplně v pořádku není, po tvrdém zákroku musel střídat. Pravděpodobně vynechá příští ligové utkání Sparty v Hradci. "Kdyby nám chyběl jen příští zápas v Hradci, bylo by to vítězství," přál si po utkání kouč Letenských Martin Hašek.

Talentovaný záložník už měl zlomenou nohu před rokem, kdy ho na lednovém turnaji Fortuna víkend šampionů fauloval liberecký Breznaník.

Kerič se postaral o jedinou branku utkání
Kerič se postaral o jedinou branku utkání

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud