14. března 2012 • 09:20

Vízek vzkazuje Slavii: Do Edenu nesmí ani sparťan Lavička!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ANKETA | Po experimentu se Strakou instalovat na lavičku Slavie dalšího muže se sparťanskou minulostí Vítězslava Lavičku? Nesmysl, má jasno Ladislav Vízek. "To prostě nejde, neskousnou to slávisti ani sparťani," píše ve svém pravidelném komentáři v deníku Sport.



"Ze Slavie vyštvaný exsparťan Franta Straka bude ještě pár let mementem rivality a příkladem pro to, jak brát vztahy mezi kluby, jak věnovat pozornost náladám mezi fanoušky," myslí si Vízek.

"Mám za to, že vedení Slavie může zapomenout na to, že by snad nabídlo smlouvu Lavičkovi," má jasno fotbalový internacionál. Přitom dosluhujícího kouče Sydney jinak považuje za "slušného kluka".

"Nikdy to nebyl ten typ, co by se jako Straka bil v prsa, že jedině Sparta," píše Vízek ve svém komentáři. Podle olympijského vítěze z Moskvy z roku 1980 bude trvat ještě dalších pět let, než se na Strakovu anabázi ve Slavii zapomene.

"Jenže na druhé straně je potřeba si říct, že trenérů - a dobrých - bez smlouvy je v Česku habaděj," přemítá Vízek o možném kouči pro Slavii. "Klub potřebuje někoho, kdo kluky srovná, a nemusí to být mistr světa," dodává.

Vízkův komentář čtěte v dnešním deníku Sport!

Slavia není ministerstvo, vzkazovali fanoušci vedení klubu
Slavia není ministerstvo, vzkazovali fanoušci vedení klubu

Vstoupit do diskuse
7

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud