19. dubna 2012 • 15:47

Útočník Jan Blažek ve Slavii končí, klub na něj neuplatnil opci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Jan Blažek ve fotbalové Slavii dohrál. Pražský klub se rozhodl, že na čtyřiadvacetiletého hráče Liberce neuplatní opci a nepočítá s ním ani v závěrečných pěti ligových kolech.



"Vzhledem k tomu, že s jeho službami od nové sezony v kádru Slavie nepočítáme, jsme se rozhodli, že ve zbývajících pěti zápasech dostanou na hřišti příležitost místo něj další hráči," uvedla pro klubový web mluvčí pražského celku Soňa Nouzáková.

Blažek přišel do Slavie ze Slovanu Liberec loni v září na hostování s opcí. V červenobílém dresu zasáhl v této sezoně do čtrnácti ligových duelů, v nichž si připsal dvě branky.

Ve Slavii působil podruhé, v klubu hostoval již na jaře 2008. Poté se vrátil pod Ještěd a předloni zamířil do Larisy. Řecký klub však nesplnil podmínky prodloužení hostování a Blažek se po vleklých tahanicích vrátil před touto sezonou do Liberce.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud