Richard Šíma
12. května 2012 • 21:41

VIDEO: Šťastný trenér Uličný předzpívával vlajkonošům z kotle

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V průběhu své bohaté kariéry zažil mnohé, ale tohle až na jejím samém konci. Olomoucký trenér Petr Uličný včera po vítězném utkání s Duklou Praha předzpívával vlajkonošům z kotle jejich vítězný pokřik. Byla to součást oslavy záchrany v lize a historického triumfu v domácím poháru. A také „Johnova“ loučení s trenérskou kariérou.



„Čí je Sigma???“ zahulákal Uličný stojící pod kotlem domácích vlajkonošů do mikrofonu. „Naše!!!“ odpověděli fans.

„Jakej máme kotel??“ vystřídal „Johna“ u mikrofonu olomoucký kapitán Radim Kučera. Také on se včera loučil. Odehrál poslední zápas své profesionální kariéry. Teď už bude válet jen za Vigantice.

Petr Uličný se rozloučil s fanouškama Sigmy Olomouc
Video se připravuje ...

Řada přišla znovu na Uličného, který přidal na hlase a zaburácel: „Kdo vyhrál poháááááár?!?“ Kotel pochopitelně znovu zareagoval. A když pak šťastný dvaašedesátiletý trenér zařval do mikrofonu svou poslední repliku „Kdo je nejlepší???“, zdálo se, že jeho hlasivky nevydrží.

„Bylo to krásné, zažil jsem to poprvé v životě a děkuju za to všem. Fanouškům, kteří mi tento zážitek umožnili, lidem z vedení klubu, kteří mě na tuto štaci v zimě vzali, a pak taky hráčům za to, jak to dokázali ubojovat. Zachránili jsme se a ještě k tomu jsme vyhráli pohár. A to je obrovský úspěch, o jakém jsem ani nesnil,“ dodal Uličný na závěr.  

Dojatý Petr Uličný získal po třiceti letech první velkou trofej
Dojatý Petr Uličný získal po třiceti letech první velkou trofej


Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud