4. srpna 2012 • 09:20

Štajnerovi šlo o život! Skončil v nemocnici s plicní embolií

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
Slavia - Baník: Jurásek krásně prostřelil Markoviče, 5:0!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Špatná zpráva: Liberecký Jiří Štajner skončil s plicní embolií v nemocnici. Dobrá zpráva: Přišlo se na to... Liberec dnes od 18 hodin přivítá na svém hřišti pražskou Duklu a 36letý špílmachr českého šampiona určitě nenastoupí.



„Týmový lékař Pavel Buchvald konstatoval, že špílmachr našeho týmu prodělal lehkou plicní embolii,“ řekl mluvčí libereckého klubu Lukáš Váňa.

„Na prvním místě je zdraví hráče, a pak teprve to ostatní. Stejně jako ostatní věřím, že bude brzy v pořádku,“ dodal Váňa.

Bližší informace sdělí klub před dnešním zápasem s Duklou.

Král ligových trávníků ještě ve středu odehrál utkání v Kluži ve 3. předkole Ligy mistrů a už po něm se kapitán českého mistra necítil dobře.

Lékaři poté jako příčinu našli ucpání krevního řečiště v plicích, tedy takzvanou plicní embolii, kterou způsobuje nejčastěji sraženina krve z dolní končetiny. Projevuje se bolestí na hrudi, kašlem i vykašláváním krve.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud