11. prosince 2012 • 14:17

Řepku často sleduju v Top Star magazínu, smál se slávista Vlček

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Srdce Slavie. Legenda, kterou v klubu miloval každý. Stanislav Vlček zanechal aktivní hráčské kariéry, ve Slavii dělá nově vedoucího A mužstva. V online rozhovoru se čtenáři iSport.cz mimo jiné prozradil, jestli v kabině chystá čistku a zda stále sleduje počínání Tomáše Řepky.



Dlouholetý útočník Slavie navštívil v úterý v poledne redakci deníku Sport a serveru iSport.cz. Přivítal se s šéfredaktorem Lukášem Tomkem a poté usedl k chatování s fanoušky.

Vlček odpověděl na celou řadu zajímavých dotazů. Na otázku, koho by viděl ve Slavii na svém místě, odpověděl vtipně. "Messiho. Tomu se celkem daří, ne? A myslím, že moje sedmička by mu slušela," reagoval.

"Ale i ve Slavii máme spoustu nadějných mladých hráčů, kteří můžou v dalších letech týmu ještě hodně pomoci," doplnil už ve vážnějším tónu.

Otázky mířily i na bývalého kapitána Sparty Tomáše Řepku, se kterým během derby často sváděl tvrdé souboje. "Tomáše teď často sleduju v Top Star magazínu. Vypadá to, že už si taky našel novou funkci," odpověděl Vlček.

Stanislav Vlček odpovídá na odtazy čtenářů iSport.cz
Stanislav Vlček odpovídá na odtazy čtenářů iSport.cz

Slávistická ikona by ráda klubu pomohla k návratu na výsluní v české lize a možnost hrát poháry. Nezastírá, že do jarní části ligy chystá v momentálně jedenáctém týmu ligy změny.

"Chybí nám typický tvůrce hry. Ale jména těch, které bychom do Slavie chtěli, teď říkat nemůžu," prozradil s tím, že by mužstvo potřebovalo posílit minimálně o jednoho hráče v každé řadě.

Vlček nebude mít problém vůči svým bývalým spoluhráčům v šatně přitvrdit. "Určitě přijdou opatření, aby si každý uvědomil, v kabině jakého klubu sedí. Ani já nebudu mít problém říct někomu do očí, že z jeho strany není všechno v pořádku," reagoval v jedné z odpovědí.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud