5. ledna 2013 • 05:25

Nepotřebujeme vás. Sparta poslala Grajciara se Slepičkou do béčka

Autor: kub, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Noví hráči přicházejí, další zase kádr opouštějí. Fotbalová Sparta už nepočítá se slovenským záložníkem Peterem Grajciarem. Devětadvacetiletý středopolař ještě na podzim 2011 patřil mezi opory letenského týmu, postupně však ztratil svou pozici. Trenér Vítězslav Lavička ho nezařadil do kádru pro přípravu na jarní část sezony a na Letné mu nebudou bránit v odchodu.



„Grajciar byl přeřazen do béčka a může si hledat nové angažmá,“ uvedl člen představenstva klubu Jakub Otava. Spolu s ním se v rezervním týmu připravuje také Miroslav Slepička. Zkušený útočník na podzim nenastupoval kvůli zranění, teď si také může hledat nového zaměstnavatele.

Devětadvacetiletý Grajciar přišel na Letnou v létě roku 2011 z tureckého Konyasporu a pod vedením generálního sportovního manažera Jozefa Chovance patřil ke klíčovým hráčům týmu.

V září 2011 například gólem přispěl k výhře v derby nad Slavií, svým někdejším zaměstnavatelem. Po Chovancově odchodu však svou pozici ztratil. Loni na podzim nasbíral v rudém dresu většinou jako náhradník jen deset startů, aniž by vstřelil gól.

Miroslav Slepička zase patřil mezi klíčové muže Sparty před pěti lety. V sezoně 2007/2008 nastřílel 13 gólů, o rok později si vykopal angažmá v chorvatském Dinamu Záhřeb.

Do Sparty se Slepička vrátil v minulé sezoně, ale nedokázal se výrazněji prosadit. Podle informací z Letné s ním trenér Lavička též nepočítá a Sparta mu nebude bránit v odchodu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud