5. února 2013 • 13:06

Baroš už se domluvil s Baníkem! Poslední slovo ale mají Turci

Autor: iSport.cz, jon, kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Transfer Milana Baroše do Baníku Ostrava je na dobré cestě! Klub poprvé oficiálně potvrdil intenzivní jednání mezi klubem, hráčem a Galatasarayem Istanbul, kde má útočník platný kontrakt. Zástupci Baníku umístili na svůj facebookový profil informaci, že pokud se podaří vyvázat Baroše ze smlouvy v Turecku a hráč nedostane žádnou nabídku z ciziny, jsou s ním domluvení na jeho příchod pro jarní část sezony.



Zprvu utopická představa o návratu Milana Baroše do české Gambrinus ligy nabírá čím dál reálnějších obrysů. Podle vyjádření Baníku jednatřicetiletý střelec už dokonce kývl na příchod pro jarní část sezony!

Když Baroš nedostane lukrativní nabídku ze zahraničních lig (vesměs exotických destinací), kam se ještě smí přestupovat, a dohodne se na ukončení smlouvy v Galatasaray, vrátí se zpátky na Bazaly.

Milan Baroš v dresu Baníku v prosinci roku 2001Foto Pavel Mazáč (Sport)

"V tuto chvíli stále probíhají jednání mezi agentem Pavlem Paskou a vedením klubu Galatasaray Istanbul o Milanově možném ukončení smlouvy ještě v zimní přestávce," uvedli zástupci Baníku Ostrava na oficiálním facebookovém profilu klubu.

"Pokud tato jednání dopadnou dobře a Milanovi nepřistane na stole nějaká lukrativní nabídka ze zemí, kde ještě neskončil přestupní termín, jsme domluveni na jeho působení v Baníku pro jarní část sezóny," zní v další části prohlášení.

Hráčovo okolí zatím reaguje opatrněji. "Zatím není nic hotového, dneska se to ani nevyřeší. K dohodě by mělo dojít do konce týdne, možná do pátku," sdělil serveru iSport.cz hráčův manažer Pavel Paska.

Milan Baroš se v létě po mistrovství Evropy vzdal reprezentačního dresu, čtvrtfinále proti Portugalsku bylo jeho posledním soutěžním zápasem. Galatasaray s ním přestal počítat a český útočník celý podzim nehrál.

Druhý nejlepší střelec v historii české reprezentace v létě odmítl nabídky řady klubů a rozhodl se zůstat v Turecku, kde mu stále běží lukrativní kontrakt. V zimní pauze ale začala jednání mezi ním a Baníkem Ostrava.

Jak informoval deník Sport, možnost návratu na domácí trávníky je v případě Baroše dost reálná. "Banik," napsal útočník v sobotu na svůj Twitterový účet. Chtěl tím opravdu naznačit, že jeho slavný návrat na Bazaly se blíží?

 Co napsal Baník Ostrava na facebook
S potěšením sledujeme vzrůstající zájem fanoušků FC Baník Ostrava o potenciální příchod Milana Baroše na Bazaly. V tuto chvíli stále probíhají jednání mezi agentem Pavlem Paskou a vedením klubu Galatasaray Istanbul o Milanově možném ukončení smlouvy ještě v zimní přestávce. S panem Paskou i Milanem jsme v pravidelném kontaktu a pokud tato jednání dopadnou dobře a Milanovi nepřistane na stole nějaká lukrativní nabídka ze zemí, kde ještě neskončil přestupní termín, jsme domluveni na jeho působení v Baníku pro jarní část sezóny.

Milan Baroš na tribuně ostravských Bazalů. Vrátí se i na hřiště?
Milan Baroš na tribuně ostravských Bazalů. Vrátí se i na hřiště?

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud