iSport.cz
31. března 2013 • 09:42

ZNÁMKOVÁNÍ Plzně: Horváth nestíhal, Limberského rozhodil pískot

Autor: iSport.cz, Stanislav Hrabě
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tvrdil, že pískot a bučení ho nerozhodí. Nebyla to možná úplná pravda. David Limberský podal na Letné slabý výkon stejně jako kapitán Pavel Horváth. Ten absolutně nestíhal. Podívejte se, jaké známky obdrželi hráči od deníku Sport.



Matúš Kozáčik Matúš KozáčikFoto spo
Matúš KOZÁČIK
Dlouho pochytal všechno, co šlo: sólový nájezd Krejčího, jeho ostrou střelu, Kadlecovu ránu z bezprostřední blízkosti. Na Lafatovu hlavičku ovšem nestačil.. 
7
Radim Řezník Radim ŘezníkFoto spo
Radim ŘEZNÍK
Rozjel se v čiperném tempu, bránil, nabíhal, zbývaly mu síly na podporu útoku. Žlutá karta před poločasem za faul na Lafatu mu velela snížit agresivitu.
6
Marián Čišovský Marián ČišovskýFoto spo
Marián ČIŠOVSKÝ
Působil jako tradičně sebejistě, nad věcí, ale sparťanští dotíravci ho víckrát z bohorovného klidu vyvedli. Lafata hlavičkoval při gólu z jeho prostoru úplně volný.
5
Václav Procházka Václav ProcházkaFoto spo
Václav PROCHÁZKA
Nebyl tak elegantní jako kolega ve stoperské dvojici, ale o to zarputilejší a pozornější. Několikrát zasahoval na poslední chvíli. Opora týmu.
7
David Limberský David LimberskýFoto spo
David LIMBERSKÝ
Před zápasem tvrdil, že ho pískot sparťanských fanoušků při každém dotyku i vulgární urážky nerozhodí. Nebyla to možná úplná pravda, dokáže rozhodně víc.
5
František Rajtoral František RajtoralFoto spo
František RAJTORAL
Kde pozbyl svého tradičního důrazu? Prohrával osobní i sprinterské souboje, zdaleka nepřipomínal blonďatého mstitele z Evropské ligy. Nebyl to dobrý výkon.
 4
Pavel Horváth Pavel HorváthFoto spo
Pavel HORVÁTH
Bránit, rozehrávat, stát vždy na správném místě a ještě se střelhbitě přesouvat po hřišti – to už by chtěli Západočeši po svém kapitánovi příliš. Všechno už nestíhá.
4
Daniel Kolář Daniel KolářFoto spo
Daniel KOLÁŘ
V krátkém rukávu a s výhní v srdci oběhal velký prostor. Nadstavbu v podobě úspěšného zakončení však nedodal. V 73. minutě mohl hlavou vyrovnat.
5
Vladimír Darida Vladimír DaridaFoto spo
Vladimír DARIDA
Prudká střela, vtipná přihrávka, vypilované akce – to se od něj očekávalo. Nic z toho nepředvedl. Na Letné se prezentoval poctivou prací, která má též hodnotu.
5
Jan Kovařík Jan KovaříkFoto spo
Jan KOVAŘÍK
Z jeho nahrávek střílejí Plzeňští nejvíc gólů: ve 22. minutě byla však na Bakoše moc dlouhá, v 55. minutě tentýž spoluhráč v pádu minul domácí branku. Jinak dost nenápadný,
5
Marek Bakoš Marek BakošFoto spo
Marek BAKOŠ
Neohrožený slovenský zbojník. Rval se o každý míč, střety s ním bolely protihráče i jeho. V 55. minutě měl možná na hlavě titul, ale v pádu poslal míč mimo.
4
  NEHODNOCENI
Stanislav TECL, Michal ĎURIŠ, Roman ADAMOV

Neodehráli potřebný počet minut.
 
Pozn: nejnižší známka – 1, nejvyšší – 10

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud