iSport.cz
31. března 2013 • 10:10

ZNÁMKOVÁNÍ Sparty: Holek? Muž zápasu. Matějovský porazil Horvátha

Autor: iSport.cz, Michal Petrák
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepším hráčem superbitvy mezi Spartou a Viktorií Plzeň (1:0) byl letenský stoper Mario Holek. Po suverénním výkonu jen těžko pustí na svoji pozici Jiřího Jarošíka, který se vrací po zranění. A další poznámka: už by se nikdy neměl vracet na post defenzivního záložníka. V minisouboji kapitánů porazil Marek Matějovský plzeňského Pavla Horvátha.



Tomáš Vaclík Tomáš VaclíkFoto spo
Tomáš VACLÍK
V první půli mu musela být zima - na míč si v podstatě nesáhl. Po přestávce ho podrželi obránci, když nepřesvědčivě vyrazil centr Jana Kovaříka.
6
Tomáš Zápotočný Tomáš ZápotočnýFoto spo
Tomáš ZÁPOTOČNÝ
V duelech s rychlonohým Janem Kovaříkem byl spíš opatrný, dopředu se nedostával tak často jako jindy. Čtvrt hodiny před koncem hlavičkoval po standardce těsně nad.
7
Ondřej Švejdík Ondřej ŠvejdíkFoto spo
Ondřej ŠVEJDÍK
Obranu řídil v klidu, jen jednou nepřistoupil včas k Marku Bakošovi, ale nic z toho nebylo. Míče letící dva metry nad zemí jako by přitahoval jeho culík.
7
Mario Holek Mario HolekFoto spo
Mario HOLEK
Jeho suverénní výkon na stoperu přinesl dva poznatky: 1. Už by se neměl vracet na post defenzivního záložníka. 2. Jiří Jarošík bude mít návrat do sestavy velmi těžký.
9
Matěj Hybš Matěj HybšFoto spo
Matěj HYBŠ
Byl nejlepším krajním obráncem zápasu - Františka Rajtorala k ničemu nepustil, naopak sám vyrážel dopředu, kde dobře kombinoval s Ladislavem Krejčím.
8
Josef Hušbauer Josef HušbauerFoto spo
Josef HUŠBAUER
V úvodních minutách druhé půle se dostal ke dvěma tvrdým střelám ze střední vzdálenosti, oba pokusy mu však zablokovali obránci.
 7
Lukáš Vácha Lukáš VáchaFoto spo
Lukáš VÁCHA
Před obranou bojoval jako buldok, Daniel Kolář se přes něj dostával těžko. Dvě jeho zbytečné ztráty míče však museli na poslední chvíli hasit stopeři.
6
Marek Matějovský Marek MatějovskýFoto spo
Marek MATĚJOVSKÝ
Z věčného srovnání s Pavlem Horváthem tentokrát vyšel jako vítěz. Pracoval na velkém prostoru, řídil hru a často ji zrychloval přihrávkami do křídel.
8
Václav Kadlec Václav KadlecFoto spo
Václav KADLEC
V první půli nebyl příliš výrazný. A když se ocitl před Matúšem Kozáčikem, pokus o nůžky se mu nepovedl. Po přestávce přidal na aktivitě, byl magnetem plzeňských faulů.
6
Ladislav Krejčí Ladislav KrejčíFoto spo
Ladislav KREJČÍ
Ve 25. minutě měl poslat Spartu do vedení - na Matúše Kozáčika sprintoval čtyřicet metrů sám, ale slabou a nepřesnou střelou ho nepřekonal. Napravil to centrem na vítězný gól.
7
David Lafata David LafataFoto spo
David LAFATA
Typický lafatovský zápas - vypadalo to, že vstal z postele levou nohou, makal, ale míč mu odskakoval. A pak zařídil parádní hlavičkou Spartě vítězství.
8
  NEHODNOCENI
Roman BEDNÁŘ, Leonard KWEUKE, Vlastimil VIDLIČKA

Neodehráli potřebný počet minut.
 
Pozn: nejnižší známka – 1, nejvyšší – 10

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud