31. března 2013 • 16:49

Ostrava s Jihlavou v pondělí nehraje, ligovou bitvu odložilo počasí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pondělní dohrávka 21. kola první fotbalové ligy mezi Ostravou a Jihlavou byla kvůli sněžení a nepříznivému počasí odložena. Náhradní termín zatím nebyl určen. ČTK o tom v neděli informoval mluvčí Fotbalové asociace ČR Jaroslav Kolář. Pro Jihlavu je to už druhý zápas v jarní části sezony, který Vysočina neodehraje v původním termínu.



V Ostravě od rána hustě sněžilo a terén na Bazalech by nebyl pro pondělní utkání způsobilý.

"V pravidlech platí, že pokud je nepříznivé počasí, o den dříve se na stadion může vydat kontrola a může rozhodnout o odložení utkání," uvedl Kolář.

Termín, ve kterém se pondělní zápas nakonec odehraje, zatím není známý. "Rozhodne se o něm na začátku příštího týdne po velikonočních svátcích," dodal mluvčí.

Během jarní části sezony byl kvůli nepřízni počasí odložen už druhý ligový zápas. Duel 20. kola mezi Jihlavou a Mladou Boleslaví rovněž znemožnilo odehrát v původním termínu silné sněžení. Zápas se poté odehrál v reprezentační přestávce a Vysočina zvítězila 1:0.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud