22. června 2013 • 13:49

Zkušený Šírl se vrací po jedenácti letech do vršovického Ďolíčku

Autor: ČTK, rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Radek Šírl míří po jedenácti letech zpět do Bohemians Praha 1905. Bývalý reprezentant, který patří mistrovské Plzni, se zapojil do přípravy "klokanů" a dnes už za ně odehrál první poločas přípraného zápasu s pražskou Duklou. "Klokani" prohráli 0:2.



"Radek dostal od Viktorie povolení zapojit se do přípravy Bohemians 1905," uvedl plzeňský tiskový mluvčí Pavel Pillár na klubovém webu. Západočeši poté potvrdili, že Šírla uvolnili na hostování.

Dvaatřicetiletý Šírl v Bohemians začal s velkým fotbalem. Bývalý hráč Sparty Praha a Petrohradu patří Plzni od loňského května, v dresu Viktorie ale neodehrál ani jeden ligový zápas a ještě před začátkem minulé sezony se vrátil na hostování do Mladé Boleslavi, odkud ho Západočeši získali.

Nyní se vrací do Ďolíčku. "Pocity jsou to příjemné. Začínal jsem tady a vracejí se mi ty vzpomínky. Ďolíček je pořád stejný, Bohemka je taky stejná. Možná se tu obměnili lidé, ale tradice tu pořád je," uvedl Šírl pro televizi Bohemians.

"Budu chtít Bohemce pomoct, aby se udržela v lize. Abychom hráli někde v klidu ve středu tabulky a nemuseli to honit do posledního kola," dodal bývalý reprezentant.

Radek Šírl si během kariéry zahrál i za reprezentaci, teď se po jedenácti letech vrací do týmu vršovických Bohemians 1905
Radek Šírl si během kariéry zahrál i za reprezentaci, teď se po jedenácti letech vrací do týmu vršovických Bohemians 1905

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud