31. července 2013 • 04:00

Kadlec nevzdal přestup do Frankfurtu. Nahradí ho ve Spartě Dočkal?

Autor: kub, kah, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odchod Václava Kadlece ze Sparty je stále živou záležitostí – minimálně v rovině spekulací. Letenský klub sice prodej svého klenotu nadále vylučuje, nicméně má už za něj vyhlédnutou náhradu. Český vicemistr sonduje situaci kolem Bořka Dočkala z Rosenborgu Trondheim.



Uhradit manko, které ve sparťanské kase způsobil krach v předkole Evropské ligy, prodejem nejcennějšího hráče by bylo logické řešení. Nicméně Sparta zatím o přestupu Václava Kadlece oficiálně neuvažuje.

„Dlouhodobý zájem zahraničních klubů o Vaška registrujeme, ale blíže to nebudeme komentovat. Nadále platí, že je naší prioritou ho minimálně do konce roku udržet,“ říká člen představenstva Jakub Otava na adresu fotbalisty, který na Letné v minulém týdnu prodloužil smlouvu do 30. června 2016.

Navíc – nabídku Eintrachtu Frankfurt ve výši 75 milionů korun považují na Letné za nedostatečnou, svého služebně nejstaršího hráče si cení nejméně na 100 milionů korun.

„O Frankfurtu ale hodně přemýšlíme,“ přiznává hráčův agent Pavel Paska. „Eintracht o Vendu nadále stojí, to je legitimní. Ale Sparta teď vypadla, není to jednoduchá situace. Uvidíme, jestli se k tomu vrátíme,“ dodává.

Pokud by autor dvou ligových branek v nové ligové sezoně ze Sparty skutečně odešel, mohl by ho na pravém křídle podle informací iSport.cz nahradit čtyřiadvacetiletý Bořek Dočkal.

Slávistický odchovanec nepatří v Rosenborgu Trondheim mezi trenérovy vyvolené a představa spolupráce s koučem Vítězslavem Lavičkou ho údajně velmi láká.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud