2. srpna 2013 • 14:09

Sparta stojí o Ujfalušiho. Naťukli to, přiznal bývalý reprezentant

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta chce posílit mladou obranu o zkušeného mazáka Tomáše Ujfalušiho. Na dostupnost pětatřicetiletého hráče se vedení klubu poptávalo u agenta Dalibora Laciny. „Slyšel jsem o tom,“ prozradil někdejší reprezentant. Letenští však zvažují i další jména.



„Od manažera (Dalibora Laciny) jsem slyšel, že to Sparta naťukla, ale zatím nad žádnou nabídkou nepřemýšlím,“ cituje Tomáše Ujfalušiho portál idnes.cz.

Reakce Sparty? Zájem o borce se zkušenostmi z německé, italské, španělské i turecké ligy nepopřela. „Vedení klubu v tuto chvíli zvažuje, jak posílit kádr. Ale ke konkrétním jménům se vyjadřovat nebudeme,“ uvedl ředitel komunikace Ondřej Kasík pro iSport.cz.

Ale má to háček. Ujfaluši se chce nejprve dostat do kondice, teprve až pak začne zkoumat nabídky, které mu přistanou na stole. To prý bude trvat asi tři týdny. Navíc – pořád preferuje zahraniční angažmá.

„To je priorita. Hrát v nějaké zemi, která není na vrcholové úrovni,“ řekl Ujfaluši v hloučku novinářů po tiskové konferenci k Superpoháru, jehož je ambasadorem.

Jaké destinace se nabízí? Emiráty, Katar, Saúdská Arábie… „To je jedna z možností. Tam je život takový dovolenkový, odpočinkový. Dopoledne můžu hrát golf, večer trénovat,“ zasnil se.

Angažmá ve Spojených státech, o kterém dříve uvažoval, kvůli rodině škrtl. Ale třeba návratu do Turecka se nebrání. „Ještě tam je Antalyaspor. Když tam šel Bary (Milan Baroš), tak mě hned hecoval, že tam vybije místo pro mě. Tak uvidíme, jak se bude rvát,“ směje se.

Česká liga je momentálně u Ujfalušiho až na posledním místě. „Hodně bych o ní přemýšlel pouze v případě, kdyby o mě nikdo neměl venku zájem,“ má jasno. 

Letenští tak mají smůlu, ale ve hře jsou příchody jiných hráčů. Podobně prý "naťukli" víc jmen, nejvíc usilují o Bořka Dočkala.

Ambasador projektu Tomáš Ujfaluši pózuje 2. srpna v Praze s poháry (zleva) Superpoháru, Ligy mistrů a Evropské ligy na tiskové konferenci k utkání o fotbalový Superpohár Bayern Mnichov - Chelsea, který se hraje 30. srpna ve 20:45 v Edenu.
Ambasador projektu Tomáš Ujfaluši pózuje 2. srpna v Praze s poháry (zleva) Superpoháru, Ligy mistrů a Evropské ligy na tiskové konferenci k utkání o fotbalový Superpohár Bayern Mnichov - Chelsea, který se hraje 30. srpna ve 20:45 v Edenu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud