3. srpna 2013 • 04:56

Když Sparta láká Ujfalušiho, Plzeň nezahálí: Viktoria vábí Jiránka!

Autor: kah, pj, mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatímco Sparta kroužila kolem Tomáše Ujfalušiho, úřadující mistři z Plzně nezaháleli a také pomýšlí na posilu se zkušenostmi z reprezentace. Viktoriáni podle informací deníku Sport sondovali situaci kolem Martina Jiránka!



Před lety spolu váleli v reprezentaci, vytvořili stoperskou dvojici při památném vítězství 3:2 nad Nizozemskem na EURO 2004. Jenže pokud by se Martin Jiránek a Tomáš Ujfaluši měli shledat v české lize, bude to tentokrát na opačných stranách barikády.

Zatímco pětatřicetiletého Ujfalušiho oslovila pražská Sparta, o rok mladšího Jiránka by si v kádru dokázali představit její rivalové v souboji o titul z Plzně.

„Všechno je možné, nevylučuju variantu návratu do české ligy,“ řekl zkušený stoper, který je v současnosti bez angažmá. Naposledy působil v Grozném, jenže v klubu ruské ligy mu vypršela smlouva.

„Všechna jednání nechávám na agentovi,“ doplnil bývalý hráč Bohemians či Liberce. Plzeňským fanouškům tak Jiránek dal alespoň větší naději než jeho někdejší kolega těm sparťanským.

„Sparta to naťukla, ale zatím nad žádnou nabídkou nepřemýšlím,“ prohlásil pro iDnes.cz v pátek Ujfaluši s tím, že česká liga je pro něj až poslední variantou.

Sama Plzeň sice popírá, že by s Jiránkem jednala, nicméně podle zdrojů Sportu klub zjišťoval, jaké má obránce plány do budoucna. V příští sezoně by totiž mohlo v současné stoperské trojici (Čišovský, Procházka, Hejda) dojít ke změně.

Válel za Regginu i Spartak Moskva, nyní se po Jiránkovi ohlíží Viktoria Plzeň. Potká se v české lize s parťákem Tomášem Ujfalušim?
Válel za Regginu i Spartak Moskva, nyní se po Jiránkovi ohlíží Viktoria Plzeň. Potká se v české lize s parťákem Tomášem Ujfalušim?

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud