Pavel Kalouš
21. srpna 2013 • 15:50

Petrouš ZŮSTÁVÁ! Vedení Slavie ho i po debaklu podrželo

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | Debakl 0:7 s Teplicemi mu vaz nesrazil. Fotbalovou Slavii dál povede kouč Michal Petrouš, sám rezignaci nenabídl a nakonec ho podrželo i vedení klubu. „Vinu nesou hráči,“ vysvětlil ředitel Slavie Jaromír Šeterle. Jak krizi odskáčí právě oni, ještě není jasné, tresty se mají dozvědět jako první zítra ráno.



Petroušovi definitivně spadl kámen ze srdce ve středu krátce poobědě, kdy skončilo jednání vedení Slavie. A verdikt byl pro Petrouše příznivý. „Nebudeme v současné době dělat žádné personální změny v trenérském složení ani v realizačním týmu,“ prohlásil Šeterle.

Slavii chybí šéf a doplatila na nesmyslné nákupy, shodují se experti
Video se připravuje ...

Podle něj Petrouš na současném stavu Slavie vinu nenese. „Hráči mají za sebou kvalitní přípravu, jsou dobře trénovaní a některé části zápasů ukázaly, že jsou v nich daleko lepší výkony. Pokud je tady nějaká vina, pak spíš na hráčích,“ tvrdí slávistický šéf.

Ve hře tak jsou podle všeho pokuty pro hráče a pravděpodobně i vyřazení některého z hráčů z kádru. „Nechci tyhle věci předjímat, nebylo by to fér. Sjednotili jsme se na dalším postup a zítra ho oznámíme. Prezentovali bychom ho už ve středu, ale tým měl volno,“ dodává Šeterle.

Trenér Michal Petrouš je podepsán pod nejvyšší prohrou Slavie v historii. Jeho svěřenci doma padli s Teplicemi 0:7
Trenér Michal Petrouš je podepsán pod nejvyšší prohrou Slavie v historii. Jeho svěřenci doma padli s Teplicemi 0:7

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud