22. srpna 2013 • 04:05

Slavia po výprasku řeší budoucnost, šéf Řebíček uletěl do Kanady

Autor: iSport.cz, kap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia je v těžké krizi, majitel klubu ji řeší ze zahraničí. Po pondělním ostudném debaklu 0:7 s Teplicemi, který Aleš Řebíček sledoval přímo v Edenu, odcestoval do ciziny. Podle informací deníku Sport pobývá v Kanadě.



Že je šéf Slavie mimo republiku, potvrdil Sportu ve středu večer generální ředitel a místopředseda představenstva Jaromír Šeterle. O přesné destinaci však nemá tušení.

„Nechci mluvit za něj, ale ano, je v zahraničí. Nevidím v tom však žádný problém, na utkání s Teplicemi byl, viděl ho, teď spolu neustále komunikujeme po telefonu,“ uvedl Šeterle.

Slavii chybí šéf a doplatila na nesmyslné nákupy, shodují se experti
Video se připravuje ...

Fanoušky červenobílých, jejichž míra frustrace vystoupala po historické porážce na nejvyšší míru, však tato informace zřejmě ještě víc vydráždí. Jejich klub je ve srabu, a jeho majitel je na druhé straně zeměkoule...

„Svět je globální, je jedno, jestli je pan Řebíček na druhém konci Prahy nebo na druhém konci světa,“ nevidí potíž Šeterle, který si s Řebíčkem telefonuje několikrát denně.

Známkování fotbalistů po zápase Slavia - Teplice 0:7
Známkování fotbalistů po zápase Slavia - Teplice 0:7

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud