14. září 2013 • 22:25

Končím ve Slavii! Nevidím cesty, kudy dál, řekl po debaklu Petrouš

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

A je konec. Trenér Michal Petrouš se rozhodl rezignovat na místo hlavního kouče Slavie Praha. Důvodem k tomu byl domácí debakl v 8. kole Gambrinus ligy s Mladou Boleslaví 0:4. „Měl jsem jasno, že pokud to nezvládneme, tak skončím. Prohráli jsme, takže to učiním,“ prohlásil v televizním rozhovoru po skončení duelu.



Slavia se v tomto ročníku Gambrinus ligy ukázala doma čtyřikrát a získala jediný bod za remízu s Baníkem Ostrava. Jinak prohrávala. Se Sigmou Olomouc 2:3, pak přišel rekordní debakl s Teplicemi 0:7 a nyní propadák s Boleslaví 0:4.

MATCH OVERVIEW LEGACY
14. 9. • 20:15
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha
0:4
ONLINE
14. září
20:15
FK Mladá Boleslav
FK Mladá Boleslav
Góly

Domácí:

Hosté: 34. Štohanzl, 62. Ščuk, 69. Nešpor, 85. Chramosta

Sestavy

Domácí: Hrubeš – Kolařík, Dobrotka, Dostál, Nitrianský – Zmrhal, Kisel (C) (81. Šimeček), Gecov (46. Rakovan), Koreš, Hurka – Škutka (62. Škoda).

Hosté: Miller – Fabián, Johana (C), Kúdela, Kysela – Štohanzl (87. Štípek), Ščuk (83. J. Eliáš), Jarolím, Štajner – Nešpor (80. Jeslínek), Chramosta.

Náhradníci

Domácí: Rakovan, Čonka, Bortel, Šimeček, Fenin, Škoda, Prošek

Hosté: Diviš, Bořil, Smejkal, Brunclík, Štípek, Jeslínek, Eliáš

Karty

Domácí: Hrubeš (č)

Hosté: Fabián

Rozhodčí

Jílek – Kordula, Hájek

Stadion

Synot Tip Arena, Praha

„Mít z posledních dvou zápasů doma skóre 0:11, to jsem nezažil. Teď jdu říct vedení, že končím. Nevidím cesty, co s tím dělat dál. Ať postavím kohokoliv, chyby se opakují,“ řekl Petrouš. „Tohle jsem nezažil ani jako hráč.“

Během zápasu byl hodně smutný, jak skóre narůstalo, tak jen bezmocně i bezradně kroutil hlavou. „Jsem hodně frustrovaný. Chci poděkovat Slavii za tu šanci, ale teď to pro mě končí,“ prohlásil sklesle.

„Přitom pětatřicet minut jsme Boleslav přimáčkli. Zase jsme ale dostali hloupé góly, zápas samozřejmě ovlivnilo i to vyloučení gólmana,“ doplnil. "Teď to všechno řeknu vedení," dodal a odkráčel do útrob stadionu.

Slavia si tak doma udělala další ostudu. Zápas byl přitom prvním duelem, kdy hráčům vypršelo ultimátum a hrozba vysoké pokuty pokud nezvítězí. Možná si zadělali na další trest, Michal Petrouš už ale u toho nebude. "Je potřeba, aby tým dostal nějaký impulz," dodal Petrouš s tím, že si ještě musí nechat projít hlavou slova, která řekne hráčům na rozloučenou.

Skóre po závěrečném hvizdu. Slavia utrpěla další debakl
Skóre po závěrečném hvizdu. Slavia utrpěla další debakl

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud