18. října 2013 • 23:44

Hrubka i brankář na půlce. Špitovi překazil stou nulu šílený gól

Autor: hp, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak to se jen tak nevidí! Jablonec vedl nad Mladou Boleslaví 1:0 a zápas se už přehoupl do nastaveného času. Zbývaly poslední vteřiny. Hosté útočili, dopředu šel i jejich gólman Jakub Diviš. Jablonec se ubránil, jeho hráči upalovali k prázdné brance, jenže střídající Jan Vošahlík osudně promáchl balon, právě Diviš ho na půlce nazdařbůh odkopl – a Středočeši se z této akce přece jen dočkali vyrovnání...



MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 10. • 20:15
FK BAUMIT Jablonec
FK BAUMIT Jablonec
1:1
ONLINE
18. října
20:15
FK Mladá Boleslav
FK Mladá Boleslav
Góly

Domácí: 11. Vaněk

Hosté: 90+2. Ščuk

Sestavy

Domácí: Špit – Zoubele, Kubista, Beneš, Novák – Kopic (90+1. Vošahlík), Loučka, Piták (C) (86. Čížek), Vaněk, Rossi – Třešňák (69. Hubník).

Hosté: Diviš – Bořil (79. Šultes), Johana (C), Kúdela, Smejkal – Štohanzl, Ščuk, Štajner (69. Zahustel), Jarolím, Chramosta – Nešpor.

Náhradníci

Domácí: Valeš, Hronek, Vošahlík, Čížek, Vukadinovič, Hubník, Landovský

Hosté: Miller, Štípek, Brunclík, Zahustel, Šultes, Klobása, Vraštil

Karty

Domácí: Rossi

Hosté: Bořil, Štohanzl

Rozhodčí

Ardeleánu – Kovařík, Plesar

Stadion

Chance aréna, Jablonec

Pro brankáře domácích Michala Špita to bylo o to smutnější, že přišel o rekordní zápis v podobě sté vychytané nuly… „Bylo to už hodně blízko. Ale mrzí mě tři body, protože jsme se mohli na Mladou Boleslav dotáhnout,“ vykládal jablonecký gólman.

„Už bylo po normální hrací době a my jsme mohli mít míč pod kontrolou, jenže po zbytečné chybě jsme přišli o tři body. Asi nám tentokrát nebylo shůry souzeno,“ dodával Špit, který o stou vychytanou nulu přišel i kvůli hrubce Vošáhlíka.

„Mohl si to zpracovat, mohl jít sám... Nevím, zda chtěl střílet, těžko říci. Byla to hrubá chyba. Ale on to ví sám nejlépe. Nechci ho soudit. Fotbal je o chybách, je to kolektivní sport a my jsme za chybu zaplatili.“

Líto svého brankáře bylo i jabloneckému kouči Romanu Skuhravému. „Být na jeho místě, tak dneska rozbiju kabinu. On se ale té nuly dočká, je to hodný kluk,“ prohlásil.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud