Jan Podroužek
14. ledna 2014 • 14:30

Se Slavií nic neproběhlo. Brabec má nejblíž k Bohemians 1905

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý stoper Slavie a Sparty Erich Brabec má blízko k návratu do české ligy. Momentálně volný fotbalista, kterému bylo před pár dny ukončeno angažmá ve slovenské Senici, přiznal, že jedná s Bohemians 1905. „Mluvil jsem s trenérem Jožkou Weberem, ale v takovém kontaktu jsem ještě se dvěma dalšími kluby,“ řekl 36letý obránce.



Brabec preferuje kvůli rodině pražské angažmá. „Jenže počet týmů je zde omezený,“ řekl s tím, že o námluvách se Spartou ani se Slavií nemůže být řeč. „Mezi těmito kluby a mnou skutečně nic neproběhlo,“ ujistil Brabec.

„To rozhodnutí není jen o mě, nejde ani o peníze. Musím brát v potaz především to, aby byla spokojená rodina,“ pokračoval otec dvou malých dcer, tříleté a desetiměsíční.

Brabec se momentálně připravuje v tréninkovém kempu volných hráčů na Vyšehradě pod vedením Unie českých fotbalových trenérů. Kemp zaštiťuje Česká asociace fotbalových hráčů. Nicméně jako prostředek k získání nového angažmá to nebere.

Erich Brabec je blízko Bohemians
Video se připravuje ...

„Nabídky jsou, na každou jsem odpověděl stejně, že si musím dát čas na rozmyšlenou,“ řekl Brabec. Podle informací serveru iSport.cz má nejblíže do Bohemians 1905.

„Měl jsem schůzku s Tomášem Požárem, sportovním ředitelem klubu a mluvil jsem i s trenérem Weberem,“ prozradil obránce.

V souvislosti s Brabcem se mluvilo i o zájmu Olomouce, to však stoper popřel. „Se Zdeňkem Psotkou jsem byl v kontaktu, ale vyšumělo to a nečekám, že od něj dostanu další nabídku,“ vysvětlil s tím, že ve hře jsou vedle Bohemky ještě další dva kluby.

Erich Brabec se baví s trenérem Vernerem Ličkou
Erich Brabec se baví s trenérem Vernerem Ličkou

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud