2. března 2014 • 13:56

Pohled maskota Bohemians! Takhle vypadal zápas se Spartou

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Maskota pražské Bohemians zná snad každý fanoušek českého fotbalu. Populární klokan si našel své příznivce napříč celou republikou. Zajímá vás, jak tráví svůj čas během fotbalového zápasu? Při utkání se Spartou dostal na hlavu kameru, a tak se můžete podívat, jak duel vypadal z jeho pohledu.



Dovádivý maskot pražského klubu Bohemians 1905, který baví diváky při každém utkání vršovického celku, dostal na hlavu GoPro kameru. Fotbaloví fanoušci se tak mohou podívat, jak vypadal zápas Bohemians se Spartou z jeho pohledu.

Kam všude má klokan přístup? Jaké lidi během zápasu potká a co všechno vidí? Jak probíhá zápas od jeho příchodu až po konečný hvizd sudího? Stránky gambrinusliga.cz exkluzivně připravily video, kde se to všechno dozvíte.

Ani masivní podpora maskota a plných ochozů ovšem Bohemians nepřinesla vytouženou výhru. Se Spartou, suverénním lídrem tabulky prohrála 1:2 a nadále se potácí na posledním místě.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud