13. května 2014 • 09:45

Drsňák Gattuso jako kouč Plzně? Už dostal nabídku, píší v Itálii

Autor: rou, kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úlet? Kachna? Nebo promyšlený krok? V italském tisku se objevila zpráva, že fotbalová Plzeň oslovila s nabídkou trenérského postu legendárního brouska Gennara Gattusa. Bývalý záložník AC Milán působil jako hrající kouč švýcarského Sionu, tuto sezonu začal jako hlavní trenér druholigového Palerma, ale šéfové sicilského klubu ho vyhodili hned po šesti zápasech.



Vypadá to jako vtip, ale v Itálii se tím vážně zabývají. Server sportmediaset.it přišel se zprávou, že Viktoria Plzeň oslovila Gennara Gattusa a chtěla by, aby ji od příští sezony trénoval.

Legenda AC Milán teď prý nabídku zvažuje a není jasné, jestli si radši nepočká na nějakou atraktivnější.

V západočeském klubu informace z Itálie popírají. "Je to dobrý, ale pozdní aprílový žert. Absolutně to vylučujeme, Viktoria Plzeň má nového trenéra," uvedl pro iSport.cz plzeňský mluvčí Pavell Pillár a připomněl tak zimní angažování Dušana Uhrina.

Uhrin od jarní části sezony vystřídal oblíbeného Pavla Vrbu, jenž odešel k české reprezentaci. Viktoria pak nestačila v boji o titul na pražskou Spartu a v létě si zahraje o Evropskou ligu.

Uhrin nicméně na západě Čech v prosinci podepsal smlouvu na dva a půl roku.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud