8. července 2013 • 04:59

Hořavu čeká škola Pavla Horvátha. Je to zážitek, směje se kouč

Autor: rjm, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tomáš Hořava je největší letní posilou úřadujících mistrů z Plzně. Mladý záložník dostává zabrat, ale bojuje o svou šanci dostat se do základu Viktorie. „Určitě dostane šanci zahrát si vedle Pavla Horvátha. Bude to pro něj velká zkušenost, ale taky zážitek,“ povzbuzuje fotbalistu kouč Pavel Vrba.



Podle Vrby je pochopitelné, že se mladík musí teprve srovnat v novém prostředí. „Je to pro něj změna, nároky jsou jiné než v Olomouci. Ale čím je tu déle, tak se s tím vyrovnává lépe a lépe. Věříme, že Tomáš odehraje za Plzeň spoustu sezon,“ pokračuje v optimistickém tónu kouč.

Trenér Viktorie Plzeň vidí v Tomáši Hořavovi velkou posilu pro úřadující mistry. Věří, že v týmu odehraje hodně sezon a také projde školou špílmachra Pavla Horvátha. Hráči slibuje, že to bude zážitek. Hořava si zatím zvyká na vyšší nároky v Plzni a o Horváthovi říká, že je vtipálek
Video se připravuje ...

Hořava by měl být na hřišti parťákem zkušeného špílmachra Pavla Horvátha. „Počítáme s tím, že budou vedle sebe nastupovat. Bude to pro Tomáše ohromná zkušenost, ale zahrát si s Pavlem, to je taky ohromný zážitek,“ usmívá se Vrba.

Vzhledem ke zdravotním problémům plzeňského špílmachra se oba hráči zatím nestihli na trávníku tolik poznat. Zato už Hořava dobře ví, že je kapitán Viktorie „veselá kopa“ a musí se před ním mít na pozoru.

„V každém kolektivu je vždycky nějaký vtipálek. Tady je to Pavel a plní tu roli senzačně,“ hlásí bývalý hráč Sigmy Olomouc Hořava.

Plzeňský kapitán Pavel Horváth je fit. Nastoupil do přípravného zápasu s Krasnodarem, který v Rakousku skončil nerozhodně 2:2
Plzeňský kapitán Pavel Horváth je fit. Nastoupil do přípravného zápasu s Krasnodarem, který v Rakousku skončil nerozhodně 2:2

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud