12. července 2018 • 10:28

Experti věří ve finále MS Francii, bronz získá Belgie

Autor: pk
Vstoupit do diskuse
0
###BLOK-TOP-VIDEA###

Mistrovství světa v Rusku jde do finiše. Zbývají odehrát dva duely. V sobotu si to od 16 hodin rozdá Anglie proti Belgii o třetí místo. A v neděli přijde vrchol. Francie nastoupí od 17:00 hodin v boji o titul proti Chorvatsku. V bitvě o bronz věří fanoušci i experti společnosti Chance Belgii, favoritem na titul je podle bookmakerů Francie. "Francie je kvalitou hry sice výš, ale černý kůň šampionátu jede na neskutečné vlně euforie, je po výhře hladovější," nechává souboj o titul mistra světa otevřený Markéta Světlíková, tisková mluvčí společnosti Chance.



Nejprve bude na programu sobotní duelu Belgie – Anglie, kde bude ve hře bronz z MS. Favoritem je podle expertů Belgie (2,21:1), věří jí skoro tři čtvrtiny fandů (74%), že zápas půjde do prodloužení si myslí 17 procent sázkařů, kteří vsadili v kurzu 3,68:1. Necelých deset procent pak dává šance Anglii, která se jen těžko smiřovala, že se její sen o triumfu rozplynul krůček před finále. Kdo však hrdému Albionu bude věřit, může vydělt. Kurz 3,32:1 je lákavý.

Bookmakeři favorizují lehce Belgii, sázkaři jí věří ještě víc. Berou v potaz to, že téměř celý belgický tým je složený z hráčů Premier League a anglický fotbal tedy mají dokonale přečtený. Navíc Anglie byla natěšená a sprcha od Chorvátů mladý tým psychicky hodně nahlodala.

A v neděli udělá tečku za šampionátem finálový duel Francie – Chorvatsko. Experti mají jasno, Francie vypsaná v kurzu 1,93:1 dosáhne na trofej, pětina sázkařů doufá, že souboj o titul po devadesáti minutách neskončí (3,36:1) a jednadvacet procent věří senzaci v podobě vítězství Chorvatů (4,47:1).

"Tady je favorit podle bookmakerů výraznější, přesto sázkaři věří více Belgii proti Anglii než Francii proti Chorvatsku," naznačuje Světlíková, že i poslední duely MS mohou nabídnout dramatické bitvy. 

"Na zlato pro Chorvatsko si ještě před prvním chorvatským kopnutím do míče na MS vsadilo u Chance 34 sázkařů. Nejvyšší taková sázka je za 5 000 korun v kurzu 45:1, s možnou výhrou 225 000 korun. A pokud se z těchto 34 odvážlivců nestanou vizionáři, Chance jim přesto za jejich podporu vrátí jejich vklad na sázku," dodává tisková mluvčí.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud