18. ledna 2017 • 21:53

Skvělý Ngadeu! Slávista parádně vystřelil Kamerunu důležitou výhru

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce či záložník pražské Slavie Michael Ngadeu prožil parádní zápas za Kamerun na Africkém poháru národů. Šestadvacetiletý fotbalista vystřelil krásnou střelou svému týmu důležité vítězství nad Guineou-Bissau 2:1. Kamerun je díky tomu se čtyřmi body první ve skupině A.



Zatímco v úvodním duelu turnaje Gabon přišel o výhru v nastaveném čase, dnes prohrával od 23. minuty, kdy po rychlém brejku skóroval Préjuce Nakoulma. O vyrovnání se postaral ještě do přestávky Aubameyang, jenž v 38. minutě proměnil penaltu, poté co ho v pokutovém území fauloval brankář Kouakou Hervé Koffi.

Kapitán Aubameyang tak vstřelil oba góly svého týmu na šampionátu, ale dvě nadějné možnosti na vítězství ve druhém poločase nevyužil.

Do čela tabulky se dostal se čtyřmi body Kamerun, jenž otočil utkání proti outsiderovi Guinee-Bissau. Čtyřnásobní vítězové turnaje prohrávali od 13. minuty, kdy se trefil Piqueti. Debutant na šampionátu nebyl od senzace daleko, nicméně v 61. minutě vyrovnal Sebastien Siani a v 79. minutě rozhodl o výhře favorita tvrdou přízemní střelou z hranice šestnáctky hráč pražské Slavie Ngadeu.

VIDEO | Ngadeu parádně trefil výhru Kamerunu


Fotbalové mistrovství Afriky v Gabonu:

Skupina A:

Gabon - Burkina Faso 1:1 (1:1)
Branky: 38. z pen. Aubameyang - 23. Nakoulma

Kamerun - Guinea-Bissau 2:1 (0:1)
Branky: 61. Siani, 79. Ngadeu-Ngadjui - 13. Piqueti.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud