16. června 2012 • 13:20

Chystá se poslední zápas Milana Baroše? Nedivil bych se, říká Sivok

Autor: Ondřej Michálek
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Říkalo se před odjezdem do Polska – a vlastně už mnohem dřív: Přijde chvíle Milana Baroše (30), toho bouráka z EURO 2004. Dá hattrick a zase bude slavný. Je nejvyšší čas! Čím víc na něj lidi pískají, tím afektovaněji ho spoluhráči brání.



Foto 

„Nedává góly, ale váže spoluhráče, odvádí obrovskou práci,“ říká Tomáš Hübschman, jako by to stačilo. „Věřím, že dá gól Polákům,“ přisadí si David Limberský.

„Je šílené, jak na něj lidi pískají. On je trochu masochista, dokonce je schopný o tom i vtipkovat. Ale nedivil bych se mu, kdyby to po šampionátu zabalil,“ řekl jeho spolubydlící Tomáš Sivok.

O Milanově konci v reprezentaci se mluví dlouho. Baroš to nepotvrdil ani nevyvrátil , jak má ve zvyku: Škoda slov pro ty, kteří ho »nemají rádi«.

Když na internetu fanoušci volí sestavu, cpou do ní jiné. Ve většině by to uvítali. Útočník M. B. totiž občas vypadá jako staré (a pořád hezké, řeknou ženy) embéčko v souboji proti nadupanému superbu.

Přesto je pro Bílka pořád číslo jedna. Ale ať je jaký chce, nezaslouží si pískot při derniéře, pokud dnes nastoupí! Proč? Třeba právě za zásluhy.

Můžeme od kluků, kteří mají kabelky, chtít na hřišti tvrdou a důraznou hru?
Můžeme od kluků, kteří mají kabelky, chtít na hřišti tvrdou a důraznou hru?

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud