17. června 2012 • 12:00

Petr Jiráček je největší hvězdou českých fotbalistů na EURO 2012

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

HRDINA UTKÁNÍ ČESKO-POLSKO | Ještě před dvěma roky ho nikdo neznal a hrál fotbal v Sokolově. V současné době je Petr Jiráček pro českou fotbalovou reprezentaci nepostradatelnou součástí. Jeho branky rozhodují o úspěchu českého výběru.



Když v odvetě baráže proti Černohorcům trefil České republice postup na EURO, mluvil o životní trefě. Na gól Petra Jiráčka se podívejte zde»

Jenže on těchto "životních" branek dal za poslední půl rok více. Češi do Eura nevstoupili dobře a po debaklu od Ruska jim věřil málokdo.

Byl to opět Petr Jiráček, který dal Česku v utkání proti Řecku naději a věděl, že jeho gól potřeboval pro sebevědomí on sám, ale hlavně celý tým. Zde je jeho rozhovor po utkání s Řeckem»

Poslední "životní" gól trefil Petr Jiráček v posledním zápase skupiny A. Jeho branka rozhodla o senzačním postupu českých fotbalistů do čtvrtfinále evropského šampionátu»

K jeho výkonům se vyjádřilo mnoho českých i zahraničních odborníků. Co o něm řekla legenda francouzského fotbalu Patrick Vieira, si můžete přečíst zde»

Petr Jiráček ve vítězné euforii s Milanem Barošem po vítězné brance proti Polsku
Petr Jiráček ve vítězné euforii s Milanem Barošem po vítězné brance proti Polsku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud