Karel Häring
21. června 2012 • 13:15

Tohle VIDEO sprintu s Ronaldem nesmí Theo vidět, smál se Rosický

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

České fotbalisty dnes čeká velmi těžká práce ve čtvrtfinále s Portugalci, především Theodora Gebre Selassieho. Musí se připravit na sprinterské souboje s Cristianem Ronaldem. Zajímavou zkušenost s ním má Tomáš Rosický. Video jejich běžeckého závodu je i na YouTube, ale mladšímu spoluhráči ho kapitán týmu raději ukazovat nebude. Prý aby ho nevystrašil...



Byl to jeden z největších momentů zápasu mezi Arsenalem a Manchesterem United v lednu 2007.

Souboj dvou sedmiček. Na levé straně hřiště, ještě před půlící čárou převzal létající Portugalec balon a upaloval směrem k brance domácích. Do stíhací jízdy se za ním vydal právě Tomáš Rosický.

V jednu chvíli to vypadlo, že ho doběhne, pak měl zase mírně navrch Ronaldo, ale v rozhodující chvíli jej český záložní trochu krkolomným zákrokem obral o balon a hosté zahrávali „jen“ rohový kop.

Když na včerejší tiskové konferenci dostal Rosický otázku, jestli to použije jako instruktážní video pro Theodora Gebre Selassieho, zareagoval pohotově. „Theovi to raději ukazovat nebudu, aby se nepolekal,“ zasmál se.

Tady se na inkriminované VIDEO můžete podívat:

Jednatřicetiletý záložník se bohužel dnes v základní sestavě neobjeví, což dopoledne potvrdil manažer Vladimír Šmicer v rozhovoru pro Českou televizi. Nevyloučil však, že by mohl do hry nastoupit v závěru, pokud si to vyžádá situace.

Čtvrtfinále Česka s Portugalskem na varšavském Národním stadionu začne dnes ve 20.45.

Podívejte se na nejlepší grimasy a výrazy Cristiana Ronalda:

A jeden americký úsměv.
A jeden americký úsměv.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud