10. června 2016 • 15:05

Otevírá se fanzóna pro EURO! S přenosy, Leošem Marešem i vstupem zdarma

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
Jarolím: Překlenovací kouč, to lišák Koubek nemyslel vážně. Šádek je pojistka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Má to být oáza fotbalových fanoušků. Hyundai Czech Fan Park ve Žlutých lázních bude největší oficiální fanzóna české reprezentace.



V Praze u Vltavy se dočkáte nejen přenosů z jednotlivých zápasů, ale také na vás čeká hudební produkce, atrakce a mnoho další zábavy pro návštěvníky všech věkových kategorií. Navíc se vstupem zdarma. Unikátní projekt otevře brány ve stejný čas jako samotný šampionát, tedy 10. června, kdy je v plánu „francouzský den“.

Tematických večerů je v průběhu celého Fan Parku, který bude trvat až do 10. července, připraveno hned několik. Anglický, český, německý, slovenský či italský den v sobě ponesou jak příchuť fotbalového duelu dané země, tak kulturní či kulinářský zážitek.

Pokud vás nezláká fotbal, může to být pro vás takový hudební festival. Na pódiu totiž vystoupí Iva Frühlingová , Žlutý pes, Xindl X , Michal Hrůza , Dara Rolins , Slza, Wohnout, Jelen či Yoyo Band. Kapacita areálu je maximálně 12 tisíc návštěvníků. „Víc jich tam snad nebude. To by byl masakr,“ vtipkoval moderátor Leoš Mareš , který bude přítomen ve fanzóně na duely Česka s Chorvatskem a Tureckem.

Více o EURO 2016 čtěte zde>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud