12. června 2016 • 20:20

Řádění na EURO: Němci hajlovali, s Ukrajinci na sebe házeli židle

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako kdyby to v sobotu mezi ruskými a anglickými fanoušky nestačilo. Po střetech v ulicích a na stadionu v Marseille začaly nepokoje během úvodního víkendu mistrovství Evropy také v Lille. Tam se shromaždili před večerním zápasem fanoušci Německa a Ukrajiny. Ti se začali fyzicky napadat a dokonce po sobě házeli i židle. Předtím dokonce němečtí novináři vyfotili fanoušky, jak v centru hajlují.



Francouzská bezpečností opatření selhávají. Necelý den poté, co se v Marseille porvali ruští a angličtí fanoušci, se do sebe pustili i příznivci Německa a Ukrajiny. Lahve, židle ale i dýmovnice létaly centrem Lille vzduchem.

Večerní utkání Německa s Ukrajinou (ONLINE 21.00 na iSport.cz ZDE>>>) mělo v ulicích velmi drsnou předehru. Podle informací deníku Bild, se do hromadné bitky zapojilo až 150 německých a ukrajinských fanoušků. Reakce policie byla dle svědků velmi pomalá.

Podle dostupných zpráv se však nepokoje měly těsně před vypuknutím utkání uklidnit a oba tábory fanoušků vyrazily na stadion Stade Pierre Mauroy, kde zápas konal.

VIDEO: Záběry z ulic Lille

Němečtí fanoušci se porvali s ukrajinskými
Němečtí fanoušci se porvali s ukrajinskými

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud