23. června 2016 • 16:22

Úžasní fanoušci Irska. Na EURO opravili auto, zpívali modelce i batoleti

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle nejsou chuligáni z Ruska a Anglie, kteří se na EURO porvali a ničili, co jim přišlo pod ruku. Jejich pravý opak? Fanoušci Irska jsou na celém evropském šampionátu stále oblíbenější. V Lille před utkáním s Itálií, který zajistil jejich týmu postup do osmifinále, promáčkli střechu zaparkovanému autu. Co by jiní přehlédli, však irští fanoušci napravili. Společnými silami dali auto znovu do pořádku. Den zpříjemnili také jedné mladé francouzské modelce, které zazpívali serenádu, ve vlaku zase zapěli ukolébavku malému dítěti.



Fotbalové EURO není jen o výkonech na hřišti, často se také odehrává v hledišti, ve fanzónách i na ulici, kde se srocují fanoušci. A tady zatím Irové vládnou.

Nejdřív světem obletělo video, na kterém zpívají při cestě vlakem malému dítěti ukolébavku. Na dalším videu zase byli zachyceni, jak uklízejí nepořádek v parku, kde před zápasem popíjeli. Další zase obklopili mladou francouzskou modelku a začali jí zpívat I love you baby (Miluji tě, brouku). 

VIDEO: Podívejte se, jak společnými silami opravili fanoušci ponižené auto:

Před utkáním v Lille, kde nastoupili proti obávané Itálii přišel další výjimečný moment. Dav fanoušků poničil zaparkované auto, promáčklou střechu však Irové nenechali bez povšimnutí a společnými silami se jim podařilo dát vůz znovu do pořádku. Aby majitel nemusel za jejich řádění platit, nastrkali mu za okénko peníze na další opravu. Když se jim podařilo střechu vozu úplně narovnat, oslavili to vítězným pokřikem.

Irští fanoušci s vozidlem pomáhali už dřív. V prvních dnech EURO v Paříži přiběhli k páru francouzských seniorů a pomohli jim vyměnit prasklou pneumatiku, kterou vyměnili za rezervu.

Francouzští obyvatelé se mohou radovat dál. Zatímco Rusko se svými obávanými chuligány do osmifinále nepostoupilo, Irsko senzačně porazilo Itálii 1:0 a zahraje si v neděli proti domácím. Irští fanoušci tak na turnaji zůstanou minimálně o několik dní déle.

VIDEO: Irští fanoušci zazpívali ve vlaku dítěti ukolébavku:

VIDEO: Podívejte se, jak po sobě uklízeli v parku:

VIDEO: Podívejte se, jak zpívali francouzské modelce:


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud