26. června 2016 • 13:40

Ustojí roli favorita? TŘI rébusy, které řeší Němci před Slovenskem

Autor: jam, koš
Vstoupit do diskuse
0
  • Slovenští fotbalisté vyzvou v osmifinále EURO německé favoritySlovenští fotbalisté vyzvou v osmifinále EURO německé favorityFOTO: Reuters, EPA

    Není to ani měsíc, co je za prudké bouřky vyprášili v Augsburgu 3:1. Bezva doping před EURO. Slováci si v přípravě na turnaj otestovali, že na Němce stačí. Když se jim všechno sejde. Vyjde to dnes v osmifinále EURO 2016 znova? Kozákův tým své možnosti ve Francii zatím jen naznačil, ze skupiny šel jako třetí. Má na víc a proti úřadujícím mistrům světa to musí rozbalit naplno. Jinak: Auf Wiedersehen! Němci ovšem musí vyřešit několik rébusů. Podívejte se jakých!

  • Nastoupí Boateng?

    ONLINE: Osmifinále EURO Německo - Slovensko sledujte od 18.00 ŽIVĚ zde »

    Jérome Boateng je šéfem německé obrany, tudíž je pro Němce nepříjemností, že má od zápasu se Severním Irskem problémy s lýtkem. V pátek trénoval individuálně, ale včera absolvoval předzápasový trénink s týmem, takže dnes proti Slovensku by měl nastoupit. Kdyby přece jen nemohl hrát, alternativou je Benedikt Höwedes.

    Obránce Německa Jerome Boateng proti Ukrajině na brankové čáře akrobaticky odkopl míčFoto EPA

  • Zlepší produktivitu?

    Německý záložník Thomas Müller spálil velkou šanci hned na úvod utkáníFoto Reuters

    Německo je na šampionátu málo efektivní, ve třech zápasech v základní skupině dalo jen tři góly a zejména proti Severnímu Irsku udělali Thomas Müller a spol. hrdinu z gólmana soupeře. „Bude taková produktivita stačit na titul?“ ptají se německá média. Zajímavé jistě je, že Müller, jenž střelecky září za Bayern a dařilo se mu i na mistrovstvích světa, nemá v historii EURO ještě ani gól.

    Vše o fotbalovém EURO 2016 ve Francii čtěte zde »

  • Co se Schweinsteigerem?

    Německý trenér Joachim Löw gratuluje Bastianu Schweinsteigerovi po gólu proti UkrajiněFoto Reuters

    Obvyklý kapitán Bastian Schweinsteiger uhranul celé Německo svým sprintem a gólem v prvním utkání proti Ukrajině. Následně proti Polsku však vůbec nehrál a v poslední zápase ve skupině proti Severnímu Irsku střídal na dvacet minut. Ačkoliv se častěji mluví o tom, že by Schweinsteiger už mohl naskočit do základní sestavy, proti Slovensku bude zřejmě opět jen žolík. Navíc středová dvojice Kroos - Khedira funguje dobře.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud