11. července 2016 • 19:47

Dojemný závěr EURO. Portugalský klučina utěšoval plačícího Francouze

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skvělé akce, parádní góly, radost, ale i smutek, to všechno přineslo letošní fotbalové EURO. Možná ten nejsilnější okamžik se ovšem odehrál po skončeném finále mezi Portugalskem a domácí Franci (1:0 po prodloužení). Smutný fanoušek Galského kohouta dal průchod emocím a po prohře svého týmu plakal. Toho si všiml mladičký fanoušek Portugalska a snažil se svého „soka“ uklidnit.



Během EURO došlo k násilným střetům mezi fanoušky. Ale Portugalci a Francouzi ukázali pravý smysl fotbalu a sportu všeobecně. Společně sledovali finále mistrovství Evropy ve fanzoně a společně sdíleli radost i smutek.

Kamery tak mohly zachytit velmi dojemnou chvilku. Jeden z fanoušků domácí Francie těžce nesl prohru těsně před vrcholem a po závěrečném hvizdu rozhodčího se rozplakal.

Jeho neštěstí nenechalo chladným klučinu v opačných barvách. Mladičký fanoušek Portugalska se snažil všemi způsoby uklidnit francouzského nešťastníka. Podal mu svou dětskou ruku a několikrát ho objal.

Fanoušek Francie krásné gesto ocenil zdviženým palcem. Dojemná chvíle oslnila celý fotbalový svět a šlo o možná nejdůstojnější zakončení letošního fotbalového EURO.

VIDEO: Mladíček v portugalském dresu utěšoval Francouze

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud