24. května 2021 • 19:50

Otazníky nominace EURO: parťák pro Vaclíka, šance pro Zmrhala či Peška?

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
2
  • Jaromír Zmrhal by se mohl vrátit do reprezentaceJaromír Zmrhal by se mohl vrátit do reprezentaceFOTO: Barbora Reichová (Sport)

    Dát dohromady 26 jmen reprezentantů na EURO není nic jednoduchého. Při finalizaci celkové skládačky musí trenér Šilhavý brát v potaz řady faktorů. Vedle osvědčeného jádra, kterému kouč delší dobu věří, se dostane i na zajímavá jména. Proč může jet jako třetí brankář Tomáš Koubek? A dostane se na Jaromíra Zmrhala, kterému se daří v Mladé Boleslavi? Jak by měla kompletní nominace vypadat, jsme zjišťovali zde >>>

  • Tomáš Koubek

    V Augsburgu už více jak rok nechytá, v případě Kolářovy absence jej ale trenér Šilhavý nejspíš upřednostní před olomouckým Alešem Mandousem. Tým dobře zná, hráči zase znají jeho, především parťáci v bráně Tomáš Vaclík a Jiří Pavlenka. Pokud se smíří s rolí trojky, jde o prověřenou volbu.

    Český brankář Augsburgu Tomáš Koubek

  • Jaromír Zmrhal

    V Mladé Boleslavi nabral slušnou formu, trenér Šilhavý ho má už ze Slavie dobře ozkoušeného, ač v národním týmu nastoupil naposledy v říjnu 2019. Dostane se na něj vzhledem k zdravotním problémům ostatních křídelníků?

    Mladá Boleslav - Sparta: Matějovský skvěle našel Zmrhala, který otočil na 3:2!
    Video se připravuje ...

  • Petr Ševčík

    Po zranění úspěšně naskočil do sestavy Slavie, zapadne do atletického pojetí ofenzivních hráčů. Zvládne roli uprostřed i na straně hřiště. V pohárové Evropě ukázal, že obstojí i v nejtěžších zápasech.

    Slavia - Jablonec: Ševčík dorazil Provodovu ránu do sítě, 2:0!
    Video se připravuje ...

  • Jakub Pešek

    Rychlý, nepříjemný, pro Liberec v uplynulé sezoně prakticky nepostradatelný hráč. V dosud jediném utkání za národní tým se blýskl gólem, trenér Šilhavý může sázet na jeho aktuální formu i pohodu.

    Liberec - Sparta: Pešek unikl Sáčkovi a nekompromisně zakončil, 2:0
    Video se připravuje ...

  • Tomáš Pekhart

    Na turnaj pravděpodobně nepojede jako první útočník, do některých zápasů se ale může hodit. Vysoký, gólový, typ, jaký ve výběru trenér nemá. Navíc ve špičkové formě, krále střelců polské ligy (22 branek za Legii) nelze ignorovat.

    Český útočník Tomáš Pekhart slaví branku v barvách Legie Varšava

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud