10. října 2014 • 11:44

To je podpora! Čech vítal Courtoise v bráně, rival z Chelsea mu děkoval

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle že jsou rivalové, kteří bojují o místo v sestavě fotbalové Chelsea? Kdepak. Čtvrteční konverzace na Twitteru mezi Petrem Čechem a Thibautem Courtoisem naznačuje něco jiného - skoro až jako idylické soužití dvou spoluhráčů, kteří si navzájem kryjí záda. Zdá se, že boj mezi dvojicí brankářů nebude zas tak horký, jak se zdá.



Courtois, který se zranil v nedělním ligovém utkání proti Arsenalu, přidal na sociální síť fotografii z tréninku belgického národního týmu. Fanouškům vzkázal, že už je v pořádku a nyní se připravuje s národním týmem na utkání s Andorrou.

Toho si všimnul v poslední době na Twitteru velmi aktivní Petr Čech, jenž právě zraněného Courtoise během utkání s Arsenalem nahradil. V brance Chelsea pak dovedl se spoluhráči zápas do vítězného konce.

"Je skvělé vidět tě zase v akci," podpořil Belgičana český brankář, z Turecka, kde se připravuje na kvalifikační utkání. Courtois mu na oplátku popřál hodně štěstí proti Turkům. "Děkuji, hodně štěstí zítra," napsal belgický brankář, který se po reprezentační pauze zřejmě opět postaví mezi tři tyče Chelsea a odsune Čecha zpět na lavičku.

Česká jednička Petr Čech.
Česká jednička Petr Čech.

Výzva pro fotbalisty. Co si myslí o Turecku a Kazachstánu?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud