11. září 2012 • 20:04

Pane Bílku, my chtěli fotbal! Diváci v Teplicích pískali, fandili až v druhém poločase

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Show se nekonala. Přípravný zápas s Finskem (0:1) se proměnil v noční můru. Fanoušci odešli domů nepobavení a naštvaní. Fotbalová reprezentace předvedla slabý výkon, za který si vysloužila pískot. "My chceme fotbal!" ozývalo se mj. z tribun. Obecenstvo se probralo až ve druhém poločase, kýžené branky se ale nedočkalo.



Nažhavení fanoušci fandili z počátku z plných plic. Zazpívali si hymnu, skandovali "Češi! Češi!". Byli slyšet. Těšili se na nezapomenutelnou show. Jenže ta se nekonala.

"My chceme gól," spustili už po několika minutách. Záhy prosba fanoušků utichla úplně. To když se příznivci uskromnili – a chtěli vidět aspoň fotbal...


"My chceme fotbal!"

"Repre-fotbal pro fanoušky!"

Pokřiky se v prvním poločase mísily s ohlušujícím pískotem, který se opakoval i při odchodu do kabin. Vše korunoval postarší pán pod novinářskou lávkou: "Začněte běhat! Začněte běhat!"


Ve druhém poločase čeští fotbalisté zabrali, což fanoušci ocenili. Nechali se vyburcovat místním hlasatelem a na teplickém stadionu znovu znělo: "Češi! Češi!"

Kromě spálených šancí (vč. Sivokovy tyče) se ale kýžené branky, na kterou se logicky těšili nejvíc, nedočkali. Své zklamání dali jasně najevo i po zápase. V uších fotbalistů znovu zněl – ano, ten nepříjemný pískot.

Čeští příznivci neodjížděli domů s pocitem uspokojení. Prohra s Finskem na domácí půdě není zkrátka to, co očekávali.

Co na to asi řekne trenér Bílek?

Za Michalem Kadlecem se radují Finové z jediné branky utkání
Za Michalem Kadlecem se radují Finové z jediné branky utkání

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud