13. října 2020 • 16:40

Ronaldo se nakazil koronavirem. Odjíždí ze srazu reprezentace

Autor: ČTK, krm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo měl pozitivní test na koronavirus a mistrům Evropy bude chybět ve středečním utkání Ligy národů proti Švédsku. Portugalský svaz o nákaze pětinásobného vítěze Zlatého míče informoval na svých internetových stránkách.



Pětatřicetiletý Ronaldo je podle svazového webu v pořádku a bez příznaků. Ostatní členové národního týmu kvůli pozitivnímu výsledku hvězdy Juventusu podstoupili dnes ráno dodatečné testy na COVID-19. „Všechny byly negativní, takže všichni byli dnes odpoledne trenérovi Fernandu Santosovi k dispozici na tréninku,“ uvedl svaz.

Zatím není jasné, jak dlouho Ronaldo v karanténě zůstane. V ohrožení je však minimálně jeho start v sobotním utkání Juventusu v italské lize na hřišti Crotone.

Navíc by mohl zmeškat i úvodní utkání v nové sezoně Ligy mistrů, do které „Stará dáma“ vstoupí v úterý na stadionu Dynama Kyjev. A pokud by pozitivní byly i výsledky dalších testů, mohl by Ronaldo přijít také o očekávaný zápas v druhém kole Ligy mistrů s Barcelonou.

V karanténě se momentálně nachází i mužstvo Juventusu, jehož dva členové měli pozitivní test na koronavirus. Ronaldo a šest dalších hráčů byli přesto uvolněni pro potřeby reprezentačních týmů.

Portugalsko v dosavadních třech kolech nejvyšší soutěže Ligy národů neprohrálo a se sedmi body vede tabulku třetí skupiny o skóre před mistry světa z Francie. Třetí je Chorvatsko se třemi body a poslední čtvrtá příčka patří Švédsku, které ještě nezískalo ani bod.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Skupina 2
Články odjinud


Články odjinud