26. září 2022 • 12:10

Fanoušci Ronalda nadávají Vaclíkovi: Už se Cristiana nikdy nedotýkej

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Drsný střet, ze kterého naštěstí oba hráči vyvázli dobře. Tomáš Vaclík se v úvodu sobotního zápasu s Portugalskem (0:4) srazil s Cristianem Ronaldem, hvězda soupeře dohrávala s krvavým šrámem, nic vážného se však nestalo. Nepříjemné následky pro českého brankáře přišly až po utkání – fanoušci fotbalové superstar zasypali jeho sociální sítě nadávkami a nenávistnými vzkazy…



Do pokutového území se ve třinácté minutě snášel vysoký balon. Vaclík se pro něj logicky vydal s rukama napřed, Ronaldo se snažil hrát hlavou. Hráči se srazili a na chvilku zůstali ležet na zemi, Portugalci se z rozbitého nosu spustila krev. Oba aktéři souboje se ale dali brzy dohromady, na hřišti strávili kompletních devadesát minut.

„Myslím, že to bylo dlaní. Byl tam vysoký balon, já jsem nejdřív hrál míč a potom jsme se srazili. Doufám, že jsem mu nos nezlomil, protože to krvácelo docela hodně,“ popisoval Vaclík po zápase nešťastný moment.

Známkování výkonů hráčů Česka za prohru s Portugalskem čtěte ZDE>>>

Šlo o situaci, která vyplynula ze hry, žádná vina na straně českého gólmana. Věrní Ronaldovi fanoušci však měli jiný názor… Pod posledním příspěvkem na Vaclíkově Instagramu se objevila lavina komentářů, převážně v portugalštině nebo angličtině.

„Nauč se hrát fotbal, nebo se radši přesuň do UFC,“ píše například jeden z fanoušků.

„Už se nikdy nedotýkej CR7,“ přidává se jiný.

„Jeden Cristianův nehet má větší cenu než celá tvoje rodina,“ zní další z nechutných útoků.

Spousta agresivních komentářů obsahuje jen všeříkající emotikony zdviženého prostředníčku nebo prosté nadávky. Pod Vaclíkovou fotkou z reprezentačního tréninku je přes 250 reakcí, mnohem víc než je u něj jinak běžné. Střet s Ronaldem zkrátka vzbudil ve fotbalovém světě rozruch, byť většina příspěvků je hodně za hranou.

„Já jsem hlavně rád, že jsme byli schopní zápas dohrát, protože jsme spadli celkem blbě. Bavil jsem se s Cristianem hned po srážce, po utkání jsem se ještě byl zeptat v kabině, jak na tom je. Říkal, že dobrý…“ líčil Vaclík. Ronaldo mohl být každopádně spokojený s výsledkem, Portugalci vyhráli v Praze jasně 4:0.

Skupina 2

Z V R P Skóre B
1. Španělsko 6 3 2 1 8:5 11
2. Portugalsko 6 3 1 2 11:3 10
3. Švýcarsko 6 3 0 3 6:9 9
4. Česko 6 1 1 4 5:13 4

Vstoupit do diskuse
3

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Skupina 2
Články odjinud


Články odjinud