6. října 2021 • 20:17

Devatenáctka zvládla úvod kvalifikace o ME. Poradila si s Kazachstánem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká fotbalová reprezentace do 19 let odstartovala základní fázi kvalifikace mistrovství Evropy domácí výhrou 3:0 nad Kazachstánem. Svěřenci trenéra Davida Holoubka v neděli v dalším utkání bojů o postup na Euro 2022 přivítají Severní Irsko a o tři dny později Dánsko.



České mladíky poslal do vedení v Opavě v 17. minutě Filip Vecheta a útočník Slovácka šest minut po změně stran zvýšil na 2:0. Konečné skóre stanovil Patrik Vydra.

Do závěrečné části kvalifikace postoupí první dva týmy z každé skupiny a jeden celek z třetího místa s nejlepší bilancí v zápasech s postupujícími mužstvy. Z nich se poté na finálový turnaj probojuje pouze sedm vítězů skupin. Slovensko jako pořadatel má účast jistou.

ČR - Kazachstán 3:0 (1:0)

Branky: 17. a 51. Vecheta, 60. Vydra.

Sestava ČR: Kinský - Hadaš, Vydra, Večerka, Kutík - Samek (61. L. Mašek), Jambor - Višinský (68. Langhamer), Drozd (83. Jedlička), Šíp (61. Uriča) - Vecheta (61. Stránský). Trenér: Holoubek.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud