12. listopadu 2016 • 19:06

Brémy se vysmály Arsenalu! V létě jim pustil talent, který teď řádil za Němce

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V létě to rozhodnutí Arsenalu vyvolalo docela emoce. Proč se rozhodl pustit talentovaného Serge Gnabryho do Brém? A ještě za pouhých 5 milionů eur? Už nyní se dá říct, že tato volba nebyla od londýnského klubu šťastná. Gnabrymu se totiž daří a dokonce si připsal první start i góly za německou reprezentaci. Aby toho nebylo málo, do Arsenalu si pěkně rýpl Gnabryho Werder a fanoušci se tak na účet Arséna Wengera a spol. baví.



Gnabry patřil mezi nejlepší hráče německého národního týmu do 21 let, přesto se ho Arsenal v létě s klidem zbavil. Toho využil Werder Brémy a hráče koupil. V bundeslize už odehrál 9 zápasů a má na kontě 4 góly. Slušná bilance.

I proto přišla první pozvánka do německého „áčka“ a hned základní sestava. Gnabry toho proti slabému San Marinu využil a nasázel hattrick.

To samozřejmě vzbudilo ohlas. Ještě větší pozornost ale přitáhl „tweet“ Werderu. Ten totiž nejdříve oslavil svého úspěšného debutanta a pak si rýpl do Arsenalu. Mrkajícím smajlíkem jakoby mu vzkazoval „Díky, že jste nám dali takového borce“.

Vtipný vzkaz německého klubu vyvoval mezi fanoušky velké diskuze. Ti, co to vzali možná až příliš vážně, Werderu hned předhazovali jeho špatné postavení v německé lize. Londýnský klub pak Brémám připomněl jiný hattrick. Do jejich sítě.

Tak jako tak, Arsenal možná bude ještě litovat, že se Gnabryho zbavil tak snadno...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud