30. listopadu 2022 • 14:00

Tipovačka iSport.cz k MS: Folprecht ukázal záda. Kdo věří Messiho konci?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Věděl dopředu, že Německo remizuje se Španělskem 1:1. A správně odhadl také vítězství USA nad Íránem 1:0. V součtu proto bývalý ligový hráč Zdeněk Folprecht před koncem skupinové fáze vládne tipovačce iSport.cz k MS 2022 v Kataru. Přesný odhad měl také včera Ladislav Vízek.



Žádné propracované tikety, ale rovnou přesné výsledky. A to na každý zápas. Taková jsou pravidla speciální tipovačky deníku Sport a webu iSport.cz během mistrovství světa v Kataru, do které se zapojili tři fotbaloví experti a dva redaktoři iSport.cz. Podmínky jsou jednoduché: za přesný výsledek získá tipér tři body, za správné určení vítěze či remízy pak jeden. 

Právě Folprecht začíná mít náskok výraznější náskok. A svým pronásledovatelům poslal jasný vzkaz. "Tohle jsou moje záda,. Pohled na ně si užívají všichni účastníci tipovačky deníku Sport. Snad to tak zůstane. Zdravím všechny, kteří fotbalu rozumí."

Nejblíž k němu má nyní Ladislav Vízek. Někdejší reprezentant a účastník MS 1982 vyletěl vzhůru zásluhou přesného tipu na poslední utkání skupiny A Ekvádor - Senegal 1:2 a Nizozemsko - Katar 2:0.

Ale ostatní se nezvádvají. Třeba redaktor iSport.cz Jan Podroužek jde proti proudu a tipuje porážku Argentiny proti Polsku. Tedy i konec jedné z největších fotbalových hvězd na turnaji. 

Jak tipéři uspěli v úterních zápasech?

Jaké výsledky tipéři odhadují ve středečních zápasech?

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud