Jan Vacek
6. prosince 2022 • 11:11

Eto‘o zešílel? Legenda na MS napadla muže s kamerou: koleno do hlavy!

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový svět si v pondělní večer užíval sambu, kterou suverénní výhrou 4:1 nad Jižní Koreou v osmifinále MS rozpoutali Brazilci. Samuel Eto´o, někdejší vynikající útočník a toho času šéf kamerunského svazu, měl ovšem trochu jiný program. Přímo před Stadium 947 totiž napadl youtubera a kolenem ho srazil k zemi. Z uniklého videa není zřejmé, co přesně incident rozpoutalo.



Je to jen pár měsíců, kdy si pro sebe Samuel Eto´o uzmul titulky novin i informačních serverů. Vyšlo totiž najevo, že byl podmíněně odsouzen na 22 měsíců za daňové podvody ve výši tří milionů liber.

Nyní je někdejší útočník Barcelony či Interu v kurzu znovu. A znovu ne zrovna z lichotivého důvodu. Na internetu totiž uniklo video, ve kterém současný šéf kamerunského fotbalu napadl přímo před stadionem jednoho z přítomných.

K čemu přesně došlo? V první chvíli se zdálo, že Eto´o pouze pózoval čekajícím fanouškům. Jakmile se k němu ovšem přiblížil chlapík s kamerou, začala si dvojice zuřivě vyměňovat názory. Následně se Eto´o rozhodl muže konfrontovat.

Přihlížející se snažili potyčce zabránit, Kamerunec ale působil jako smyslů zbavený. Jednomu z „diváků“ incidentu předal svůj telefon, rozběhl se a kameramana trefil kolenem do hrudi. Chlapík okamžitě skončil na zemi, velmi rychle se ale zvedl a podle všeho neutrpěl žádné zranění.

Napadeným mužem byl alžírský youtuber Saíd Mamúni, jenž následně zveřejnil video z policejní stanice, kde podal na Eto'a trestní oznámení. „Samuel se se mnou popral. Udeřil mě a jeden člověk z jeho doprovodu mě strčil. Také mi rozbil kameru,“ uvedl.

Mamúni řekl, že Eto'a naštvala jeho otázka, zda uplatil gambijského rozhodčího Bakaryho Gassamu před kontroverzním březnovým zápasem kvalifikace mezi Kamerunem a Alžírskem. Kamerun vyhrál 2:1 díky gólu v nastaveném čase prodloužení a postoupil na úkor Alžírska na MS.

Rozlíceného Eto´a následně dvojice mužů odtáhla pryč. Jisté ale je, že tenhle incident bude mít velmi pravděpodobně dohru, která nemusí být pro dvojnásobného vítěze Ligy mistrů zrovna příjemná.

Eto´o coby prezident kamerunského fotbalu v dějišti turnaje primárně sledoval, jak si povede jeho reprezentace. Kamerunci ovšem navzdory vysokým očekáváním skončili už v základní skupině, když obsadili až třetí příčku za Brazílií a Švýcarskem.

Jejich šéf má znovu po nějaké době navíc zaděláno na pořádný malér.

Kamerun - Srbsko: Dloubák na Poborského a dvě Milenkovičovy hrubky, 3:3!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud