15. července 2018 • 08:44

Argentina odvolala trenéra! Sampaoli má nárok na vysoké odškodné

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jorge Sampaoli nebude po neúspěchu na mistrovství světa pokračovat ve funkci trenéra argentinské fotbalové reprezentace. Vedení svazu se s osmapadesátiletým koučem dohodlo na ukončení smlouvy. Podle médií by měl dostat odškodné dva miliony dolarů (zhruba 44 milionů korun).



Svaz přitom Sampaoliho loni vykoupil z kontraktu v Seville a podepsal s ním smlouvu až do příštího mistrovství světa v roce 2022 v Kataru. V případě propuštění dříve než v červenci 2019 měl mít bývalý trenér reprezentace Chile nárok na odškodné až 8,6 milionu dolarů (190 milionů korun).

Pod Sampaoliho vedením Argentinci s hvězdným Lionelem Messim na šampionátu v Rusku, kde obhajovali stříbrné medaile, na poslední chvíli zachránili postup ze skupiny a v osmifinále vypadli po porážce 3:4 s pozdějším mistrem světa Francií.

RENTGEN: Argentina bez trenéra? Jako v okresním přeboru. Messi hraje mizerně
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud